Mitsubishi na Sajmu automobila u Beogradu

 

Mitsubishi Motors Srbija na sajmu automobila u Beogradu premijerno predstavlja poptuno novi model Outlandera i restilizovanu verziju ASX-a za 2013. godinu.

Treća generacija modela Outlander nudi izuzetne ekološke performanse, naprednu bezbednost i premijum kvalitet. Smanjenjem težine, uvođenjem novih tehnologija i poboljšanjem aerodinamičnosti smanjena je potrošnja uz istovremeno pobljšanje svih performansi.

Novi model je dostupan sa 2.0 MIVEC benzinskim i 2.2 DI-D MIVEC dizel agregatima. Svi modeli imaju maksimalnu aktivnu i pasivnu bezbednost, opremljeni su Start&Go sistemom (AS&G) a 4WD verzije imaju potpuno nov sistem elektronski kontrolisanog pogona na četiri točka, sa tri različita režima za sve uslove vožnje od kojih jedan predstavlja EKO mod.

Novi model nudi više prostora za putnike u kabini uz najveći prtljažnik u klasi od 591l, elektronsku kontrola zadnjih vrata, Rockford Fosgate premium audio sistem, navigacioni uređaj sa mapom Srbije. Od naprednih sistema bezbednosti dostupni su sistem za ublažavanje čeonog udara (FCM), adaptivni tempomat (ACSS), upozorenje o izlasku iz trake (LDW).

Nova generacija modela Outlander se kao i prethodna generacija proizvodi u Mitsubishijevoj fabrici u Okazakiju, u Japanu. Sajamska cena novog modela kreće od 22.900 eur.

ASX za 2013. godinu donosi blagu restilizaciju prednje maske i zadnjeg branika, novi oblik upravljača, radio uređaja i novu, elektronsku kontrolu pogona na 4 točka tasterom na središnjoj konzoli. Sajamska cena kreće od 18.400 eur.

 

Pored novog Outlandera i ASX-a Mitsubishi Motors Srbija u hali 1 beogradskog sajma izlaže modele L-200 i Evolution desete generacije a za sve ljubitelje reli trka spremno je specijalno iznenađenje.

PR Mitsubishi Motors Srbija

Vladimir Mitić - Autoblog.rs

 

Pogledajte još i: