Moto sport Srbije 2013 – proglašenje šampiona

 

U hotelu ZIRA u Beogradu održano je proglašenje šampiona u moto sportu Srbije za minulu sezonu 2013. Oko stotinak takmičara iz cele zemlje okupilo se na poziv MOTO SAVEZA SRBIJE, kako bi prisustvovali podeli pehara, priznanja i zahvalnica najuspešnijima u kategoriji KRUŽNIH TRKA, MOTO KROSA i MOTO KLASIKA.

Na samom početku istaknut je značajan uspeh – osvajanje TITULE PRVAKA U ISTOČNO EVROPSKOM ŠAMPIONATU U KATEGORIJI KRUŽNIH TRKA – „ROD REJSINGA“ – ZA EKIPU SRBIJE.

Na jednom mestu ali bez kaciga i kombinezona našla su se poznata imena asova na dva točka, Miloš Milovanović, Nenad Stojanović, Nenad Petrović, Dragoslav Perišić, Radovan Stanojević, Dragan Stanković, Božidar Mihajlović,  Vuk Tomanović, Dragan Dragoj, Boris Stojčevski, Viktor Ivanović, Miloš Djordjević, Gabor Sagmajster i mnogi mnogi drugi.

Dodeljena su priznanja i najuspešnijim klubovima, osvajačima ZLATNIH KACIGA, sponzorima i prijateljima, i upućena je zahvalnost svim medijima, medju kojima je posebno odličje  dobila ekipa TV emisije ABS SHOW  iz Kragujevca. Svima se na prigodan način obratio i naš jedini predstavnik na DAKAR RELIJU, Subotičanin GABOR SAGMAJSTER koji je sve svoje prijatelje motocikliste  podsetio da 1. januara kreće na svoj 7. svetski maraton koji 4. januara počinje u Južnoj Americi.

Autor:Đorđe Đenić

 

Pogledajte još i: