Motrio rezervni delovi stigli u Srbiju - Rešenje za sve marke

Na manifestaciji BG Car Show srpska javnost prvi put ima priliku da se upozna sa brendom Motrio. Marka Motrio je Renault-ov brend za rezervne delove i potrošni materijal za gotovo sve marke svetski poznatih proizvođača automobila.

Motrio rezervni delovi stigli u Srbiju - Rešenje za sve marke

Goran Buturan, menadžer marketinga i postprodaje u kompaniji Renault-Nissan Srbija

 

Osnovan 1998. godine Motrio je počeo sa radom u Francuskoj i Italiji a odmah zatim se proširio na Nemačku, Španiju i Portugal. Danas postoji u 35 zemalja sveta. Marka Motrio obezbeđuje širok asortiman rezervnih delova za različite marke automobila a posebno se fokusira i usmerena je na vozila starija od 5 godina. Trenutno marka Motrio obuhvata preko 6.000 kataloških brojeva raspoređenih u 40 grupa proizvoda.

Taj broj se svakodnevno uvećava sa razvojem Motrio marke i proširenjem asortimana proizvoda. Neke od grupa proizvoda koje pokriva marka Motrio su filteri, remenje, kočnice, motorno ulje, akumulatori, paljenje, sijalice, brisači, amortizeri, pumpe vode, alternatori, hladnjaci, pneumatici.


Motrio rezervni delovi stigli u Srbiju - Rešenje za sve marke

Bogata ponuda Motrio proizvoda pokriva gotovo sve modele automobila. Jednostavno, marka Motrio je prilagođena očekivanjima kupaca kada je u pitanju pravi odnos cene I kvaliteta. Ukupna ponuda rezervnih delova Motrio odgovara strogom pravilniku što garantuje kvalitet delova iza koga stoji Renault. Ove godine Motrio počinje sa radom u Srbiji I planira razvoj mreže Motrio servisa.


 Foto: Milomir Bošković - Automagazin portal

 

Pogledajte još i: