Najnoviji modeli za članove Renault kluba

Od svih aktivnosti Renault kluba Srbija članovima su uvek najveće zadovoljstvo predstavljali neposredni susreti i vožnje najnovijih modela marke Renault. Lepi prolećni dani predstavljaju idealno vreme da se jedan takav događaj opet održi u subotu 1. juna 2013. godine na karting stazi Ada Huja u Beogradu čime bi započela osma godina postojanja ovog Kluba.

Tradicionalno već Renault Nissan Srbija staviće članovima Kluba na raspolaganje za promotivnu vožnju na karting stazi najnovije modele iz svoje ponude, od kojih su neki svoju premijeru imali na nedavno održanom Sajmu automobila u Beogradu.

Uobičajeno je da se druženja članova upotpune i edukativnim programom koji se odnosi na ekologiju, bezbednost u saobraćaju i nove tehnologije i sisteme vezane za ovu oblast, a o kojima govore eminentni stručnjaci i profesionalci iz prakse. Ovog puta jedna od tema biće i nova generacija ekonomičnih motora.

Automobili koje će članovi Renault kluba Srbija imati priliku da upoznaju:

- CAPTUR, prvi urbani hibrid ove marke, koji je prepoznatljiv po pružanju najboljih karakteristika iz tri različita segmenta.

- CLIO IV koji otvara novo poglavlje u sagi o Cliu, koja je počela 1990. godine i čiji uspeh nikada nije prestao. Tri različite verzije.

- SCÉNIC XMOD, sportski i elegantan automobile koji kombinuje avanturističke poteze crossovera sa prefinjenim svetom monovolumena.

- GRAND SCÉNIC, obnovljeni vodeći MPV naglašenog izgleda i sa snažnim Energy motorom koji ima do 15 odsto manju potrošnju goriva i emisiju CO2.

- CLIO GRANDTOUR, agilan i precizan karavan osmišljen za uživanje u vožnji, ubraja se među najbolje u svojoj kategoriji.

PR Renault kluba Srbija

Pogledajte još i: