Nastavak uspešnog partnerstva brendova Jeep i Harley-Davidson u 2016.

Treću uzastopnu godinu, brend Jeep® će biti zvaničan partner kompanije Harley-Davidson® i učestvovaće na glavnim događajima koje će legendarni motociklistički brend organizovati u regionu Evrope, Bliskog istoka i Afrike. Prestižna saradnja zasnovana je na zajedničkim, autentičnim vrednostima strasti, slobode i timskog duha.

Partnerstvo dva legendarna američka brenda se nastavlja u 2016. godini, nakon uspeha ostvarenog u prethodne dve godine, sa preko 600,000 učesnika 2014. godine i preko milion učesnika 2015. godine. Program u periodu od kraja aprila do septembra je veoma sadržajan i obuhvata 13 događaja u osam evropskih zemalja (Francuska, Nemačka, Holandija, Austrija, Velika Britanija, Italija, Slovenija i Češka) plus jedan događaj u Južnoj Africi. Prvi skup će biti na Evro Festivalu, koji će se održati od 28. aprila do 1. maja u zalivu Sen Trope, istovremeno sa događajem u Južnoj Africi.

U okviru „Harley sela“, koje će biti postavljeno za svaki događaj, nalaziće se štand brenda Jeep, na kojem će posetioci imati priliku da vide i testiraju sve modele iz game SUV vozila brenda Jeep, uz selekciju izložbenih modela brenda Jeep sa ekskluzivnom Mopar opremom.

JOG (Grupa vlasnika Jeep vozila) i HOG (Grupa vlasnika Harley vozila) biće zvezde raznih evropskih skupova. Grupa JOG, osnovana u avgustu 2014. godine, je ‘jedan i jedini’ zvanični fan klub pod centralnom upravom brenda Jeep brand, aktivan u 24 zemlje širom regiona Evrope, Bliskog istoka i Afrike, sa 64.000 članova. HOG je osnovan 1983. godine i ima ukupno 116.000 članova u regionu Evrope, Bliskog istoka i Afrike.

Dva zvanična kluba okupljaju vlasnike i entuzijaste koji dele zajedničke vrednosti: ponos zbog vožnje legendarnog vozila, žudnja za slobodom i želja za avanturom. Ali to nije sve kada su u pitanju afinitetti. Članovi oba kluba dele strast za putovanje i avanture i prenose sopstvenu ličnost na vozila koja voze, kada su u pitanju odanost i prilagođenja. Ne bez razloga, vlasnici Jeep vozila i vozači Harley-Davidson motocikala imaju osećaj pripadnosti velikoj zajednici.

Pratite vesti u vezi sa brendom Jeep u regionu Evrope, Bliskog istoka i Afrike na:

Fejsbuku domaća stranica :https://www.facebook.com/JeepSrbija/

Instagramu domaća stranica: https://www.instagram.com/jeepserbia/

PR saopštenje - FCA Srbija

Pogledajte još i: