Nikola Miljković polako pakuje kofere za Portugal

Praktično tek što se raspakovao po dolasku iz Austrije a počele su pripreme i odabir prtljaga za narednu trku ŠAMPIONATA EVROPE NA BRDU, zakazanu od 6 – 8. maja u Portugalu u Bragi.

U ekipi TEMPO RACING, to jest REAL MOTOR SPORT svako ima svoje zaduženje. Tata ZORAN već kreće u inostranstvo za nove gume, NIKOLA se vratio redovnim poslovima u porodičnom servisu jer valja zaraditi za finansiranje dalekog puta. Usput se javlja na telefon, prepričava utiske sa trka a danas je imao intervju za popularnu televizijsku emisiju VRELE GUME. Još neke televizijske ekipe su najavile dolazak kod mladog i naravno posebno raspoloženog šampiona, lidera BRDSKOG ŠAMPIONATA EVROPE. Stiže i ekipa emisije ABS ŠOU i voditelj BOJAN NIKOLIĆ. TAMARA MILJKOVIĆ sjajno obavlja službu marketing menadžera a vlasnik produkcijske kuće IM PRODUCTION, MIODRAG MEDENICA, sve beleži svojom kamerom.

Na put u PORTIGAL polazi i pomenuta gospodjica TAMARA, NIKOLINA sestra, sa prvenstvenim zadatkom da obezbedi što potpunije predstavljanje našeg asa, ali i da obezbedi još bolje fotografije.

Izvor: Mojsvetbrzine.rs

Pogledajte još i: