Nissan LF Auto Centar: Fashion&Cars

Svetski trend i u Beogradu, 17.mart 2017. Od 12h do 18h

Nissan LF Auto Centar i magazin GRAZIA vas pozivaju da u nesvakidašnjem ambijentu, 17. marta, saznate šta smo pripremili za vas. Spoj mode i automobilizma je nesumnjivo poseban ugođaj presvega za dame, no verujemo da će i ostalim posetiocima ovaj Fashion&Cars događaj biti novo, prijatno iskustvo. 

Inspirišite se Nissan specijalnim ponudama i Grazia modnim stilovima.

Nastavkom promocije ''20 godina NISSAN iskustva'' LF Auto Centar će ponuditi svim svojim klijentima, samo tog dana, predpremijeru sajamskih vozila naravno sa sajamskim cenama.

Pripremljeni su i posebni uslovi finansiranja sa niskim kamatnim stopama i manjim troškovima obrade zahteva.

Budući da LF Auto centar u 2017. slavi 20 godina NISSAN iskustva, uporedo sa Nissan finansiranjem, potencijalni kupci će imati mogućnost da koriste i posebno pripremljen paket finansiranja ove auto kuće.

Nisu zaboravljeni ni oni koji bi da opreme svoj automobil ili nabave novi deo, jer će tog dana moći to da učine po cenama koje su, u znaku jubileja, za 20 % manje od redovnih. Posebne pogodnosti imaće i oni koji se ovog dana odluče za servisiranje svog Nissana.

Kako je rastući svetski trend u spajanju vozila i mode ceo događaj će upotpuniti Grazia izložba modnih stilova sezone proleće-leto 2017, fotografija, lagani DJ muzički program uz koktel.

Izvor: Nissan-lf.co.rs

Pogledajte još i: