Nova prodajna akcija za MINI vozila sa lagera

MINI Srbija je pokrenuo novu prodajnu akciju za sve modele sa lagera u okviru koje je prilikom kupovine obezbeđen i besplatan redovan servis u trajanju od 3 godine ili 60.000 kilometara.

Takođe, cene modela MINI Countryman su sada povoljnije i kupci mogu ostvarti značajne uštede u zavisnosti od varijante modela i opreme.

Gratis servisni paket obuhvata radove i servisiranje fabrički proizvedenih vozila i to po sledećem principu:

• Zamena ulja u motoru koja podrazumeva i zamenu filtera za ulje

• Servisiranje / zamena filtera za vazduh, filtera za gorivo, mikro filtera, svećica

• Proveru i zamenu kočione tečnosti

• Kompletna provera vozila

Akcija važi za sve modele sa lagera koji su dostupni za isporuku odmah, osim za MINI ONE model koji se već u okviru prodajne akcije nudi po ceni od 19.990 eura sa bogatim paketom opreme, kao i novi model MINI Clubman.

Do MINI automobila je moguće doći i putem programa zamene staro za novo BMW Premium Selection. Ukoliko je Vaše vozilo kupljeno kao novo u Srbiji, bez obzira na marku, staro do 6 godina i nije prešlo više od 150.000 kilometara, ispunili ste uslov za otkup Vašeg vozila. Vaše korišćeno vozilo možete zameniti za novi MINI po najpovoljnijim uslovima.

Samo za MINI klijente!

Pored posebnih uslova kupovine, ideja brige o zdravom životu kroz “MINI Gym” donosi svakom kupcu MINI automobila mogućnost da uz profesionalnog trenera vežba u MINI teretani. Mini Srbija je jedini Mini prodajni salon na svetu koji kupcima pruža mogućnost uživanja i opuštanja i dodatno brine o njihovom zdravlju kroz novi “MINI Gym” koncept.

PR saopštenje

Pogledajte još i: