Novi Citroen C4 Cactus u Srbiji

Posle lansiranja modela C3 2016. godine, i predstavljanja C3 Aircross-a, svog prvog SUV-a u 2017. godini, Citroën prelazi novu etapu u razvoju svojih proizvoda i nastavlja da nas iznenađuje predstavljanjem novog Citroën-a C4 Cactus na našem tržištu, vrlo brzo posle svetske premijere.

Novi Citroën C4 Cactus unosi svežinu u segment limuzina spajajući jedinstveni karakter C4 Cactus-a sa referentnom udobnošću modela C4. Na radost vozača koji uživaju u svom automobilu donosi novitete kroz 12 tehnologija za pomoć u vožnji, 3 tehnologije za konekciju i sa nagrađivanim benzinskim ekološkim motorima od 110 i 130 KS koji doprinose udobnosti i bezbednosti za volanom.

Ono što ovaj model izdvaja na samoj premijeri je izuzetan novitet po pitanju udobnosti, hidraulično oslanjanje pod imenom hidraulični progresivni jastuci™ (Progressive Hydraulic Cushions™ – PHC). Premijerno su predstavljena i sedišta Advanced Comfort, pa ova dva svetska noviteta zajedno garantuju novoj limuzini Citroën C4 Cactus neverovatnu udobnost pri vožnji. Zahvaljujući oslanjanju na hidrauličnim progresivnim jastucima filtriraju se nepravilnosti sa puta i stvara se utisak putovanja na letećem ćilimu. Nova sedišta Citroën Advanced Comfort® pružaju vrhunsku udobnost pri dodiru i pri sedenju, a u unutrašnjosti kabine pruža komfor koji je u službi prostranosti i osvetljenosti. Potpuno savremen, novi C4 Cactus nudi izuzetnu akustičnu izolaciju i opremu uz 31 kombinaciju za personalizaciju spoljašnosti, sa 9 boja karoserije i 4 Color paketa (koji se sastoje od prefinjenih detalja u boji), čime se kupcu omogućava da izabere vozilo koje mu najviše odgovara. U ponudi je 5 različitih unutrašnjih uređenja koja nude osvetljenost, mekoću i prefinjenost.

Model Citroën C4 Cactus se nudi u tri nivoa opreme, sa tri različita benzinska i dizel agregatom od 100 KS, a obezbeđeno je i finansiranje sa 0% kamate.

REPREZENTATIVNI PRIMER:

Beskamatni kredit za putničko vozilo novi Citroën C4 Cactus Feel PureTech 82

Promotivna cena:            13.490 eur

Učešće                                 5.490 eur

Iznos kredita:                     8.000 eur

Mesečna rata                    222,22 eur

Period otplate                   36 meseci

Nominalna kamatna stopa           0%

Efektivna kamatna stopa               0%

Trošak obrade kredita                    0%

Izvor: Citroen.rs

Pogledajte još i: