Novi Mitsubishi L200 predstavljen u Beogradu

Danas je u Beogradu u hotelu Falkensteiner predstavljen novi Mitsubishi L200 čime je javnost u Srbiji među prvima u Evropi imala priliku da se upozna sa novim modelom japanskog proizvođača.

Novi L200 je prvi u svojoj kategoriji jednotonskih pick-upova kreiran pomoću najnovijih tehnologija istovremeno podižući udobnost, opremljenost i kvalitet. Model koji je svoju prvu verziju imao još 1978. godine opremljen je novim 2.4 dizel motorima sa 154 odnosno 181 konjskom snagom.

Zahvaljujući novorazvijenom motoru i manuelnom menjaču specijalno razvijenom za ovaj model, dobijena je najbolja efikasnost potrošnje goriva u klasi. Kreiranjem sportskog dizajna dobijen je vrlo mali koeficijent otpora vazduha za ovu klasu koji je doprineo smanjenoj potrošnji goriva i manjoj buci u kabini pri većim brzinama.

Kreiran kao “Ultimate Sport Utility Truck” spojio je funkcionalsnost radnog i luksuz putničkog vozila pre svega obraćajući pažnju na udobnost putnika, pa je tako kabina novog modela 20 mm duža od prethodne, a kreiranjem dodatnog nagiba zadnjih sedišta putnicima je obezbeđen maksimalan komfor.

Super Select 4WD-II džojstik omogućava vozaču da izabere režim rada u zavisnosti od uslova na putu bilo da je u pitanju vožnja po nepristupačnim terenima, vožnju pod nagibom, po blatu ili dubokom snegu.

Još jedna potvrda kvaliteta ovog modela došla je od strane vodećeg časopisa Auto Express koji ga je proglasio Pick up-om za 2015. godinu.

Cena novog modela je 31.668 evra (kompletan cenovnik pogledajte OVDE), a svi zainteresovani novi L200 kao i sve ostale Mitsubishijeve modele mogu da pogledaju i zakažu test vožnju u novom salonu u Višnjičkoj 53 A u Beogradu.

PR saopštenje – Inoto Motors

Pogledajte još i: