Novi prodajni koncept Renault u Srbiji

 Renault Servis Vuković osnovan je 1984. godine kao samostalna zanatska radnja čiji je osnivač i vlasnik bio Neša Vuković. Posle 20 godina popravke i servisiranja Renault vozila, ova porodična firma 2004. godine postaje i zvanično ovlašćeni serviser Renault vozila, i menja ime i status u PSC Vuković d.o.o.

 

Servis je opremljen najsavremenijim kompjuterskim uređajima i specijalnim alatima za pružanje kompletne i vrhunske usluge vlasnicima vozila. Najsavremenija oprema, kao i kvalifikovani stručni kadar, omogućava preciznu dijagnostiku i brzu popravku vozila.

PSC Vuković d.o.o. je od 2004. godine u ovlašćenoj mreži Dacia automobila, a 2006. godine postaje koncesionar Renault vozila i počinje sa prodajom i servisiranje vozila ove marke. Kvalitetom u zalaganjem svih zaposlenih PSC Vuković proglašen je za najboljeg Renault dilera u 2013. godini u Srbiji. Nagrada je vlasniku Mihailu Vukoviću svečano uručena 4. aprila ove godine u Renault Tehnocentru u Parizu, a nagradu su uručili lično direktori Renault-a Jerome Stoll i Thierry Plantagenest.

Sada je usledilo još jedno priznanje šabačkom koncesionaru. Naime novi prodajno servisni centar Vuković d.o.o. na Obilaznom putu u Šapcu prvi je kojim Renault predstavlja novi svetski koncept prodajnih salona kod nas i koji će se iz Šapca proširiti po celoj Srbiji.

Prodajno-servisni salon PSC Vuković u Šapcu otvarenjem potpuno preuređenog prodajnog salona u Srbiju donosi novi koncept prodaje vozila nazvan Renault Store. Taj koncept postupno preuzimaju svi Renaultovi saloni u svetu pokazujući time želju da se još više usredsrede na kupca koji je najvažniji kapital marke.

Svečanom otvaranju prisustvovali su predstavnici Renault Nissan Srbija, lokalni zvaničnici, novinari, poslovni prijatelji i partneri. Pozdravljajući prisutne Mihailo Vuković, direktor i vlasnik koncesije osvrnuo se i na hronologiju uspešnog i perspektivnog poslovanja svoje firme, napominjući da je i ovo jedan korak u daljem razvoju i unapređenju pristupa klijentima i njihovom zadovoljstvu.

Milan Belin, direktor u Renault Nissan Srbija čestitao je domaćinima na uspehu, prisetio se vremena kada su kao porodična firma počinjali saradnju sa Renaultom i i izrazio posebno zadovoljstvo što su putem uspeha stigli i u ovu fazu da prvi u Srbiji počnu sa afirmacijom i primenom globalne strategije Renaulta. Zatim je prisutne ukratko informisao o kakvom konceptu je reč.

Renault u svom odnosu prema kupcima teži izvrsnosti i iznova osmišljava celokupno kupčevo iskustvo – pre, tokom i posle kupovine. Cilj je da se kupcima ponudi neprekinuto i bezbrižno iskustvo od interneta do prodajnih salona. Taj ambiciozan globalni program, nazvan C@RE (Customer Approved Renault Experience), stavlja kupce i njihovo ponašanje u prvi plan kao i očekivanja od prodajnih i post-prodajnih usluga.

Kad dolaze u prodajne salone, kupci će preko Renaultovih lokalnih internet stranica (npr. www.renault.rs, www.pscvukovic.rs itd.) moći „ da pozovu“ vozilo koje su prethodno konfigurisali na računaru, tabletu ili pametnom telefonu. Osim mogućnosti konfigurisanja vozila, kupci preko računara, tableta i pametnih telefona mogu da pristupe nizu usluga: da zatraže informacije i brošure, da rezervišu probne vožnje, da prate svoju porudžbinu, da se raspitaju  o mogućnostima finansiranja, da  rezervišu sastanke s prodajnim savetnicima, preko interneta da kupe usluge i pribor, da pošalju pritužbe itd.

Izvor: Netauto.rs / PR saopštenje

Pogledajte još i: