Novi Renault Twingo predstavljen u Beogradu, cena od 8.100 evra

U Beogradu je RENO NISAN SRBIJA prezentovao novi RENO TVINGO. Ova već dobro poznata kuća, sa sedištem u Novom Beogradu, odavno se afirmisala kao visoko profesionalan tim koji nam predstavlja najzanimljivije modele RENOA, DAČIJE i NISANA, i što je najvažnije, to uvek čini uz puno angažovanja i nastojanja da na pravi i sveobuhvatni način prikaže ono što je u prilici da ponudi.

Najnoviji model RENOA TVINGO pružio je tom timu još jednu idealnu priliku da s ponosom otkrije sve ono što karakteriše ovog mališana po mnogo čemu originalnom. Pod budnim okom direktora RENO NISAN SRBIJA, MILANA BELINA i uz nezaobilaznu DEJANU KOMADINU, a i VLADIMIRA JEREMIĆA, novinari koji prate dešavanja u automobilskoj industriji imali su osobitu priliku da saznaju i vide nešto novo.

Tim RENO NISAN SRBIJA već duže vreme prezentacije svojih modela obavlja na poseban i originalan način. Uobičajeni jednodevni izlet sa automobilima uvek podrazumeva obilazak različitih lokacija i interesantnih mesta, a na kraju sledi i profesinalni prikaz najrelevantnijih tehničkih detalja.

15. septembra 2014. godine desetak novinara bilo je u prilici da za volanom NOVOG RENOA TVINGO, skokne do kafanice DVORIŠTE na Topčideru, a da potom razgleda KUĆU CVEĆA, uz odgovarajuću priču o svemu što je vezano za mesto gde su nekada živeli a onda i sahranjeni  JOSIP BROZ TITO i njegova supruga JOVANKA. Potom je usledila vožnja beogradskim ulicama do KARABURME, gde je prikazano kako RENO TVINGO može vrlo lako da se okrene u punom krugu, a onda je kod KULE NEBOJŠE moglo da se vidi koliko zapravo taj mališan prima prtljaga i šta sve može da se dobije obaranjem naslona zadnjih sedišta a i adaptacijom prednjeg, suvozačkog. Sve tehničke karakteristike NOVOG RENOA TVINGO, sa mogućnostima kupovine uz pomoć beskamatnog kredita predočene su u Kradjordjevoj 46, u ambijentu MIKSER HAUSA.

NOVI RENO TVINGO je pravi gradski automobil, i biće sasvim sigurno ljubimac ženskog dela publike. Vrlo lako se vozi, ima velike točkove za jednog mališu od 15 coli, a zadnji pneumatici su zarad stabilnosti širi na zadnjoj osovini (185/60/15 pozadi i 165/65/15 napred).

Interesantno je da se motor NOVOG RENOA TVINGO nalazi pozadi i to odmah ukazuje da će na snegu biti jednostavnijeg polaska. NOVI RENO TVINGO ima petora vrata, za sada dve opcije motora sa 70 i 90 KS i nekoliko paketa opreme. Ispod prednje haube se nalazi akumulator, posuda za vodu, kočiono ulje i rashladnu tečnost. Kao i modeli ostalih RENOA krase ga dobri zvučnici i radio uredjaj, preglednost za vozača je sasvim dobra a pošto je kraći od predhodne verzije TVINGA biće idealan za parkiranje i probijanje u vrevi gradskog saobraćaja. Snabdeven je disk kočnicama napred i dobošima pozadi a zanimljivo je da se obaranjem prednjeg i zadnjeg sedišta može stvoriti ležaj za osobu visine i preko 2 metra.

O detaljnim karakteristikama ovog mališana, koji će se sasvim sigurno odlikovati i malom potrošnjom, sve neophodne informacije možete dobiti kod RENO NISAN SRBIJE.

Za kraj ove priče valja reći da je najniža cena NOVOG RENOA TVINGO, uz popust, 8.100 evra, uz mogućnost korišćenja beskamatnog kredita do 3 godine, i uz učešće od 30%.

Auto: Djordje Djenić / Mojsvetbrzine.rs

Pogledajte još i: