Novi Suzuki Jimny i Swift Sport na salonu u Beogradu

Na štandu u hali 1, među ostalim modelima, i nova Vitara i Swift Hybrid, a u izložbenom prostoru s motociklima i kompletna, već dobro afirmisana gama prestižnih Suzuki dvotočkaša

Novi Suzuki Jimny je jedna od zvezda ovogodišnjeg, 54. međunarodnog salona automobila, koji se u Beogradu održava do 31. marta. To nisu samo očekivanja, uvoznika, prodavca i servisera - kompanije Euro Sumar, jer su novu generaciju tog kompaktnog terenca zvezdom već proglasili i najrenomiraniji specijalizovani evropski i svetski medijski poslenici.

Citiramo tek nekoliko rečenica iz jednog od najpoznatijih britanskih i evropskih specijalizovanih magazina: „Jimny je ultra-iskren, nepretenciozan protivotrov za svaki nežan crossover, vozilo s toliko iznenađenja, koliko i predvidljivost. To nije sofisticirani crossover ‘obučen u čizme’, već autentičan off-roader koji se neće kompromitovati na dobrom putu ili u gradu. Njegovi vlasnici i vozači će teško razdvojite čistu radost od toga kako ovaj ‘razbojnik’ izgleda, od divnog osećaja dok se igra preskačući ozbiljne terenske prepreke ili dok pruža slatko zadovoljstvo dok samouvereno jezdi gradskim ulicama. Jimny svakako nije najkompletniji 4x4 koji možete kupiti, ali je nesumnjivo neustrašiv, toliko da se može proglasiti jednim od neprevaziđenih terenskih heroja.“ 

U Beogradu je Jimny debitovao u najboljem izdanju – ne samo da je s „full“ paketom opreme, već ga je Euro Sumar i dodatno obogatio i ukrasio.

Suzuki Swift Sport

Na istaknutom mestu, prvi put pred masovnom publikom je i Swift Sport.

Suzuki Swift

Suzuki Ignis

 

Na istom štandu u hali 1, Euro Sumar predstavlja i Swift Hybrid (posebna „brendaža“ ističe novu tehnologiju mekog hibrida), IGNIS s pogonom na prednjim točkovima i paketima opreme Premium i Elegance.

Suzuki Vitara

Među eksponatima je i Suzukijev prodajni hit u Evropi – nova Vitara u verzijama 1.4 Premium, 1.4 Elegance i 1.4 Excusive 4WD 6AT (sa šestostepenim automatskim menjačem i posebnom dodatnom opremom), kao i S-CROSS 1.4 Elegance.

PR saopštenje - Euro Sumar

Foto: Suzuki Srbija Facebook

Pogledajte još i: