Noviteti automobilskog brenda Great Wall uskoro u Srbiji

Great Wall je u toku meseca novembra 2015 postavio novi rekord u prodaji u Kini sa preko 90.000 prodatih jedinica.Najveći rast je dostignut u SUV segmentu, gde HAVAL brend i dalje pomera granice, tako je H6 ne samo najprodavaniji Great Wall  model sa 40.311 jedinica, vec i najprodavaniji SUV u Kini. Drugi najprodavaniji Great Wall model je H2 sa 18.077 jedinica, H2 ce i biti  na raspolaganju i kupcima u Srbiji u prvoj polovini 2016.

Na manifestaciji Sofia Motor Show, najvećem automobilskom događaju u Bugarskoj, upriličena je evropska premijera Great Wall modela Steed 6, HAVAL H1, H2 i H6 Coupe. Posebno atraktivni modeli, Steed 6 i H2, u prvom kvartalu 2016. godine mogu se očekivati i na srpskom tržištu.

Great Wall H6 je SUV poslednje generacije. Elegantnih linija i moderanog dizajna privlači pažnju na prvi pogled, a prostran i znalački dizajniran enterijer dodatno pojačavaju prvi utisak i pretvaraju H6 u vozilo za poželeti. H6 je podesan ne samo za gradsku vožnju već i za uslove vožnje van glavnih puteva, kada će vas dovesti do omiljenog izletišta ili vaše vikendice.

10911236_900119610021135_8729114682743631326_o

H6 je zaslužio 5 zvezdica na C/NCAP testu bezbednosti u Kini, to je pored bogate opreme i savremenog dizajna i motora poslednje generacije, svakako jedan od razloga zašto je H6 dobio nagradu “Model godine” u Kini za 2012 godinu. Potvrda da je nagrada stigla u prave ruke i da je dodeljena sa razlogom, je činjenica da je H6 najprodavaniji SUV u Kini u svakoj godini od svog pojavljivanja.

Steed 5 je moderno lako komercijalno vozilo iz kategorije pikap, koje postavlja trendove za automobile iz svog segmenta. Steed 5 je u stanju da odgovori na pravi način i najzahtevnijim kupcima, on je ne samo vozilo za rad i otežane uslove eksploatacije , već je i automobil za vaše lično zadovoljstvo ili trenutke koje delite sa porodicom, prijateljima.

steed5

Standardna oprema podrazumeva: klima uređaj, ESP*, HHC*, ABS+EBD, vazdušne jastuke, centralno zaključavanje, felne od lake legure veličine 16”, dnevna svetla, audio uređaj sa MP3 sa komandama na upravljaču i dr. Izuzetno povoljna cena, bogata standardna oprema, visoka funkcionalnost i odlične vozne karakteristike dovele su Steed 5 na prvo mesto po prodaji u velikom broju zemalja. Navešćemo samo neke od njih, Steed je broj jedan u Kini, Bugarskoj, Australiji i Južnoj Africi.

Great Wall H5 je terensko-teretno vozilo koje odoleva vremenu.  Namenjeno svima onima, koji  se kreću van asfaltnih i tvrdih puteva, a žele pouzdan i dokazan automobil za razumnu cenu. Ne treba zaboraviti da je modifikavani H5, na čuvenom reliju Dakar, tri godine zaredom bio plasiran u prvih deset.

hover5

Standardna oprema podrazumeva: automatski klima uređaj, ABS+EBD, vazdušne jastuke, centralno zaključavanje, felne od lake legure veličine 17”, dnevna svetla, audio uređaj sa MP3 sa komandama na upravljaču, progresivni servo upravljač, automatska prednja svetla sa funkcijom “prati me kući” i dr. Bogata standardna oprema, visoka funkcionalnost i odlične vozne karakteristike uz veoma povoljnu cenu od 13.640 eur (u dinarskoj protivvrednosti),  čine H5 najboljim izborom u segmentu terensko-teretnih vozila.

Pogledajte još i: