Opel Combo Life N1 - Pouzdan partner za posao i porodicu

Čvrst, ultra praktičan i super prilagodljiv, Combo Life N1 sa lakoćom prevozi ljude i teret. Sa naprednim bezbednosnim sistemima i ekonomičnim motorima, Combo Life je podigao lestvicu tehničkih ambicija u ovom segmentu, a sada je dostupan u varijanti dostavnog vozila  sa oznakom N1 po ceni od 14.630 evra bez PDV-a.

Kao takav kupcima pruža mogućnost istovremenog korišćenja za posao i za uživanje sa porodicom.

Opel Combo Life N1

Peta generacija modela Combo je pravo čudo što se tiče prostranosti. Prepun je inovacija koje gotovo sve čine mogućim. Combo Life N1 ima pet sedišta i tovarni prostor od 0.9 do 2.5m3. Vozilo je opremljeno tehnologijama i sistemima vozačke asistencije, dobro poznatim iz C i SUV segmenta, poput upozorenja na pospanost vozača, automatskog kočenja u hitnim situacijama sa prepoznavanjem pešaka, zadnje kamere koja iz ptičje perspektive pokriva 180°, „head-up“ displeja, IntelliGrip sistema. Tu je i automatski tempomat koji prilagođava brzinu vozila u odnosu na vozilo ispred, ukoliko je to potrebno, a Opel Eye prednja kamera, poznata iz Opelovih bestselera poput Astre, Corse i Mokke X, procesuira različite podatke, formirajući na taj način bazu za sisteme vozačke asistencije, kao što su prepoznavanje saobraćajnih znakova i asistencija pri održavanju vozne trake.

Opel Combo Life N1

Combo Life takođe u ponudu stavlja, tipično za Opel, remek-delo digitalne povezanosti u vidu Apple CarPlay i Android Auto funkcija, kompatibilnih sa info-zabavnim sistemima koje odlikuju kapacitivni kolor ekrani osetljivi na dodir, dijagonale do osam inča.

Sa mnogo prilagodljivog prostora, premijum komforom i bezbednosnim funkcijama, Combo Life vožnju čini bezbednijom, a putovanje udobnijim i kao takav predstavlja savršenu podršku i porodici i poslu koji vodite. Povrh svega, prijatan je za oko, zahvaljujući odvažnim proporcijama i savršenim linijama, kao i karakterističnim Opelovim krilastim LED svetlima za dnevnu vožnju, koji mu zajedno daju snažnu i robusnu pojavu.

PR saopštenje – Opel Srbija

 

Pogledajte još i: