Opel Mokka X i nova Zafira stigli u Srbiju

Kompanija Opel juče je u Hotelu Hyatt brojnim okupljenim gostima, budućim kupcima i  predstavnicima medija predstavila najnovije Opel modele Mokku X i Zafiru.

 

Na samom početku programa prisutnima se obratio direktor predstavništva Opela za Srbiju, Bugarsku, Makedoniju, Crnu Goru i Albaniju, g-din. Dragan Nenadović, koji je svima poželeo dobrodošlicu i upoznao goste svim uspesima koje je kompanija postigla u ovoj godini: „Malo je reći da je za Opel 2016. bila jedna od uspešnijih godina. Uspeli smo da povećamo tržišno učešće, lansirali smo brojne nove modele od kojih dva imate priliku da upoznate danas, prodali smo milion vozila u Evropi i uradili još mnogo značajnih stvari koje dokazuju da  je Opel na pravom putu.“

 

Nakon gospodina Nenadovića, gostima su se obratili g-din. Miroslav Vrcelj, menadžer flotne prodaje i g-din. Nenad Buha, menadžer prodaje Opela, koji su predstavili Mokku X i  Zafiru.

 

Nova Opel MOKKA X je možda malih dimenzija (duga samo 4,28 metara), ali je ovaj SUV iz B segmenta definitivno velik kada je popularnost u pitanju. Prethodnik najnovijeg hita, prva generacija Mokke, već je zabeležila više od 600.000 porudžbina od lansiranja na tržište, 2012. godine. Stilski izražajna pojava, živahni motori uz avanturistički duh, ponuda u domenu digitalne povezanosti bez premca i niz vrhunskih tehnologija, učinili su da Mokka postane jedno od najpopularnijih vozila u svom segmentu u Evropi. Opel je očigledno odlučio da održi svoje jake pozicije koje je utvrdila Mokka, razvojem nove Opel MOKKE X, u isto vreme učinivši značajna unapređenja koja su ovaj bestseler učinila još poželjnijim.

 

Još otkada je Opel uveo svoj revolucionarni integrisani sistem sedam sedišta u segment kompaktnih vanova 1999., Opel Zafira je okarakterisana kao jedinstvena mešavina izuzetne svestranosti i optimalnog komfora. Opel je prodao 2,7 miliona jedinica ovog modela, uglavnom porodicama i profesionalcima kojima su potrebna prostrana i fleksibilna vozila za prevaljivanje velikih distanci uz visoku dozu komfora. Nova Opel Zafira sada može biti poručena po atraktivnoj ulaznoj ceni od 17.270 evra.

Pogledajte još i: