Opel sajamska akcija

Kompanija Opel Srbija pripremila je atraktivne sajamske akcije, neverovatne popuste, kao i specijalne uslove finansiranja, za sve posetioce ovogodišnjeg BG Car Show-a, koji se održava od 22. do 28. marta u Beogradu. Opel će u hali 4 predstaviti svoje najnovije modele sa pregršt inovativnih tehnologija i uz prepoznatljiv nemački kvalitet.

Sajamska akcija odnosi se na modele: OPEL CORSA Selection, OPEL ASTRA Sedan Enjoy, OPEL CROSSLAND X Enjoy.

Agilna, spretna i sigurna Opel Corsa Selection u specijalnoj sajamskoj akciji nudi se sa troja vrata, 1.2 motorom snage od 70 KS, i iznosiće 9.990 evra. Snažni motori male potrošnje menjaju predstavu o performansama i efikasnosti malih automobila, a za bezbednost su zaduženi tehnološki najnapredniji sistemi pomoći ikad ugrađeni u automobile.

Opel Astra Sedan Enjoy elegantna spolja i raskošna iznutra, sa 1.6 motorom snage 115KS na sajamskoj akciji iznosiće svega 12.490 evra. Neprikosnoveni nemački kvalitet, visok standard izrade šasije, unutrašnjih elemenata i završne obrade, doveo je do toga da Astra Sedan godinama predstavlja najbolju ponudu na tržištu kada je reč o B klasi automobila. Najatraktivniji deo osnovnog paketa podrazumeva i hromiranu prednju masku, putni računar i tempomat s graničnikom brzine.

Opel Crossland X Enjoy poseduje jedinstvenu specifičnost - fantastični enterijer usmeren na one koji žele unapređenu funkcionalnost i praktičnost za svoju porodicu. Sa 1.2 motorom snage 81KS na sajamskoj akciji iznosiće 13.910 evra. Opcioni dvobojni krov, veliki prtljažnik, kao i izuzetan komfor za putnike kada je reč o unutrašnjosti, radio R 4.0 IntelliLink 7" kolor ekran osetljiv na dodir neki su od glavnih atributa Crossland X  Enjoy modela na sajamskoj ponudi Opel Srbije.

Tokom BG Car Show-a kupci mogu da se opredele i za specijalne uslove Opel finansiranja koje podrazumeva posebnu ponuda za kupovinu novih Opel vozila (ADAM, Corsa, Astra limuzina, Astra, Astra Sports Tourer, Mokka X i Nova Insignia) uz 0.0% kamate za kredit u iznosu do 10.000 EUR i rokom otplate do 36 meseci namenjena fizičkim licima. U susret željama svojih kupaca, OPEL je proširio ponudu finansiranja – u zavisnosti od perioda otplate, novi automobil može da se kupi na kredit beskamatno ili sa najnižom ratom.

PR saopštenje - Opel

Pogledajte još i: