Peugeot na BG Car Show-u dopuna

Kompanija "Euroimpeks - autogrup" je ekskluzivni uvoznik i serviser vozila francuskog proizvođača automobila "Pežo" za Srbiju i Crnu Goru. Prošle godine ova kompanija je zabeležila veoma dobar plasman svojih vozila na tržištima Srbije i Crne Gore pa je, kako ističu, pravo vreme da na Beogradskom sajmu, na 5. "BG kar šou" predstave nove modele, sa još ekonomičnijim i ekološki čistijim motorima, ali i sa izuzetnom sajamskom ponudom koja ne obuhvata samo niže cene i bogatije pakete opreme, već i specijalne uslove finansiranja.

"Pežo" je predstavljen u dva programa i u dve hale Beogradskog sajma.

Prvi, putnički program "Pežoa" je izložen u Hali 1 Beogradskog sajma. Moderna i atraktivna gama. Tu su modeli "108", "208", "2008", "301", "308", "308 sw", "3008", "508".

U Hali 4, gde se izlaže komercijalni program, "Pežo" predstavlja svoja dostavna vozila "biper", "ekspert" i "partner boksera".

Potred nižih cena "Euroimpeks - autogrup" je obezbedio i nove, do sada najpovoljnije uslove za kupovinu automobila i dostavnih vozila.

- Potrudili smo se da sve koji vole i žele da voze jedan od naših automobila obradujemo atraktivnim uslovima za nabavku - kaže Nemanja Živojinović direktor marketinga "Euroimpeks - autogrupa". - Tako za "pežo 208" imamo akciju za finansiranje putem lizinga, uz ratu od 112 evra mesečno, na period otplate od šest godina i učešće 30 odsto. Cena tog modela je je 9.990 evra.

Atraktivni krosover "pežo 2008" takođe može da se nabavi putem lizinga uz ratu od 157 evra mesečno na 72 meseca i uz 30 odsto učešća. Cena "pežoa 2008" kreće od 13.990 evra.

Modeli "pežo 308" i "308 W" mogu da se nabave i uz pomoć beskamatnog kredita do 10.000 evra na period od 36 meseci.

- Za sve modele nudimo i opciju zamene staro za novo. Svi popuste koje i inače nudimo od 1. marta će važiti i tokom trajanja samog sajma - kaže Nemanja Živojinović, direktor marketinga "Euroimpeks - autogrup".

Izvor: Novosti.rs

Foto: Auto.blog.rs

Pogledajte još i: