Peugeot već sada po sajamskih cenama

Kompanija Euroimpex Autogroup, ekskluzivni uvoznik Peugeot vozila za Srbiju i Crnu Goru, pokrenula je novu akciju i omogućila svim ljubiteljima francuskog lava da već od 9. marta kod ovlašćenih dilera, kupe omiljeno vozilo po specijalnim sajamskim cenama uz pet godina garancije.

Automobil kreiran iz 120 godina iskustva u automobilskoj industriji, model 301 sa benzinskim motorom, u Active paketu opreme sa klimom i bogatom opremom dostupan je za 10.490 evra. Harmoničnih linija, autentičnog dizajna i sa prtljažnikom od čak 506 litara, Peugeot 301 sa 1.6 dizel motorom i 92 konjske snage košta 12.590 evra.

Za sve one koji su ljubitelji istinskog uživanja na putu, Peugeot je pripremio dva krosover modela 2008 i 3008. Ujedinjujući najbolje od SUV vozila i kompaktnog gradskog automobila, 2008 je postao drugi najprodavaniji krosover u Evropi, a našim kupcima je dostupan u najvišem Allure paketu opreme sa 1.2 Puretech motorom po ceni od 15.590 evra. Allure paket opreme podrazumeva automatski dvozonski klima uređaj, aluminijumske felne, parking senzore, multifunkcionalni ekran na dodir, LED dnevna svetla, volan i menjač presvučen kožom i još mnogo toga.

Novi 3008 je osvežen elegantnim prednjim delom, novim svetlima i modernom opremom,a tokom ove akcije sa 1.6 HDi motorom u Active paketu opreme košta 19.890 evra.

Peugeot 208, automobil koji je osvojio srca mnogih kupaca širom Evrope, tokom akcije posvećene predstojećem sajmu automobila u Beogradu sa 1.0 benzinskim motorom, 68 konjskih snaga i u Active paketu opreme košta 10.490 evra. Pored klime, svetla za maglu i 6 vazdušnih jastuka, ovaj model je opremljen i ABS-om, elektronskom kontrolom stabilnosti, sistemom za pomoć pri naglom kočenju i elektronskom raspodelom sile kočenja.

PR saopštenje - Euroimpex Autogroup

 

 

Pogledajte još i: