Pismo Regionalne direktorke Volvo Trucks, za Region Adriatic South, o zahvalnosti svima koji se trude da se transport održi na putevima

Zahvaljujemo vam se što održavate transport u pokretu

Dragi kupci,

Živimo u nepredvidljivom vremenu. Želim da vas uverim da kompanija Volvo Trucks, zajedno sa čitavom našom evropskom mrežom, čini sve kako bi nastavila sa servisiranjem naših kupaca i u ovom teškom trenutku pandemije izazvane virusom Covid-19.

Danas je većina od naših 1.025 Volvo radionica širom Evrope i dalje otvorena, a rezervni delovi su dostupni, uz moguća mala kašnjenja.

Pomno pratimo dostupnost delova, radionica i usluge Volvo Action Service-a. Povećavamo kapacitet za hitne slučajeve po potrebi i primenjujemo stroge mere bezbednosti kako bi naši tehničari mogli da rade u smenama, a kamioni mogli da nesmetano budu na putevima.

Budite uvereni da smo uložili najveće napore da vam osiguramo što duže vreme rada kako bi vaše poslovanje neometano funkcionisalo. To je sada važnije nego ikada pre jer nam kamionski prevoz isporučuje neophodnu medicinsku opremu, hranu i drugu potrebnu robu. Vozači kamiona su naši heroji.

Zahvaljujemo vam se što održavate transport u pokretu u ovom veoma izazovnom trenutku, i hvala vam što nam konstantno ukazujete poverenje. Nastavite da vozite, čuvajte se i budite nam zdravi.

Srdačno,

Dragana Krstić

Generalni direktor

Volvo doo Novi Banovci

Pogledajte još i: