Počinje servisna akcija Fiat Automobili Srbija

Pod sloganom „Sve je jasno. Kočite“, kompanija Fiat Automobili Srbija pokrenula je specijalnu servisnu akciju za kontrolu i održavanje kočnih sistema.

Tokom specijalne servisne akcije kompanije Fiat Automobili Srbija (FAS) koja traje do 31. marta, vlasnici vozila marki Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo i Lancia imaju priliku da promene kočne diskove i disk pločice pod veoma povoljnim uslovima i da na taj način podignu nivo aktivne bezbednosti svojih vozila.

Ukoliko se vlasnik vozila odluči za promenu kočnih diskova i disk pločica u nekom od ovlašćenih servisa širom Srbije, za jedan plaćeni disk dobiće dva i posebnu cenu ugradnje.

Ugradnjom originalnih delova i korišćenjem usluga servisa iz ovlašćene mreže FAS-a, vlasnici vozila marki Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo i Lancia značajno utiču na bezbednost, kako sebe tako i drugih učesnika u saobraćaju.

Akcijom „Sve je jasno. Kočite“, FAS želi ne samo da olakša tekuće održavanje vozila iz grupacije Fiat Automobili već i da još jednom podseti svoje klijente da je bezbednost uvek prioritet i da na tom polju nema kompromisa. 

FAS
Foto: AutoPortal.rs

Pogledajte još i: