Popusti i poklon kasko za kupce restilizovane Honde CR-V

Delta Automoto, distributer Honde za Srbiju, kreće sa akcijom za Hondu CR-V, koja ujedno predstavlja i najpovoljniju ponudu za ovaj model od kada je prisutan na našem tržištu. Ova ponuda obuhvata cenu od 22,500 evra i poklon kasko osiguranje za period od godinu dana.

Kada je Honda CR-V lansirana na tržište, vrlo brzo je privukla veliku pažnju kupaca SUV vozila kojima se dopala visoka pozicija vozača, ali i izgled, stil i robusnost ovog modela. Nova, restilizovana verzija Honde CR-V nastavila je ovaj uspeh zahvaljujući, pre svega, inteligentnim sistemima koji doprinose povećanoj bezbednosti, udobnosti i dinamičnosti vožnje.

Hondini inženjeri, vodeći se potrebama i željama vozača Honde, razvili su tri inteligentna rešenja koja karakterišu novi CR-V: unapređeni štedljivi 2.0 i-VTEC motor, inteligentni 4WD pogon na sva četiri točka i inuitivno modeliran luksuzni enterijer koji pruža više konfora i udobnosti. Restilizovani CR-V kombinuje snagu i sportski duh SUV vozila sa udobnošću limuzine.

Upravljanje i reakcije su precizni i hitri kao kod putničkog automobila, a inteligentni pogon na svim točkovima omogućava uživanje u vožnji na off road terenima. Pored toga ovaj model karakteriše izuzetna stabilnost i bezbednost po kojima je Honda prepoznatljiva, ali i veliki prtljažni prostor od čak 955l i prostranost kabine, što ovaj model čini odličnim saputnikom na dugim putovanjima.

Svi zainteresovani mogu saznati više o ovom modelu ili zakazati test vožnju na www.honda-srbija.rs, posetiti Delta Automoto salon na Novom Beogradu, ili neki od salona dilerske mreže.

Delta Automoto

Pogledajte još i: