Posebna ponuda za kupovinu Renault putničkih vozila

Ponuda traje do 30.06.2018.

Uslovi ponude:

Za narudžbe u periodu od 01.06.2018. do 30.06.2018, kupci novih putničkih vozila Renault, nezavisno od načina finansiranja kupovine, u okviru ponude ostvarujupravo na sledeće benefite:

  • 200 € u dodatnoj opremi

Dodatna oprema po izboru kupca, u vrednosti od 200 € sa uračunatim PDV-om, u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na datum prometa dobara. Iznos od 200 € za dodatnu opremu nije zamenljiv za gotovinu ili popust.

  • 5 godina garancije

Pet godina garancije obuhvata dve godine fabričke garancije i produženu garanciju za treću, četvrtu i petu godinu, ili 100.000 km, u zavisnosti od toga koji uslov prvi bude ispunjen. Za modele Talisman, Espace i Koleos pet godina garancije obuhvata dve godine fabričke garancije i produženu garanciju za treću, četvrtu i petu godinu ili 150.000 km, u zavisnosti od toga koji uslov prvi bude ispunjen.

  • 1 osnovniservis

Jedan osnovni servis se odnosi na Basic ugovor o održavanju, koji podrazumeva 1x zamenu motornog ulja i filtera ulja.

Tokom JUNA u okviru reklamne kampanje Renault Nissan Srbija oglašava model Renault TALISMAN već od 19.990 € uz bonus do 1.500 € uključen u cenu vozila, u zavisnosti od verzije.

Za više informacija o verzijama, cenama i popustima (bonusima) za ovaj model,pogledajte aktuelni cenovnik na: http://www.renault.rs/download/cenovnik/talisman.pdf

Napomene:

- Ponuda važi za sva fizička i pravna lica nezavisno od načina finansiranja kupovine

- Ponuda NE važi za putničke modele Twingo, Trafic Passenger i Master Passenger

Za više informacija obratite se vašem najbližem ovlašćenom Renault distributeru.

Izvor: Renault.rs

Pogledajte još i: