PRIZNANJA ZA AMSS I AMS OSIGURANJE

Moto savez Srbije tradicionalno je proglasio pobednike ovogodišnjeg šampionata Srbije u moto sportu dodelivši Zlatne kacige takmičarima u različitim disciplinama Vladimiru Poprženu, Viktoru Ivanoviću, Miroslavu Hristovu i Milošu Milovanoviću.

Specijalna priznanja dobili su AMSS i AMS Osiguranje za izuzetan doprinos razvoju moto sporta u Srbiji. Manifestaciji koja se održala u hotelu „Zira“ pristustvovali su i mnogobrojni gosti iz Vlade Srbije, Ministarstva omladine i sporta, Sportskog saveza Srbije, predstavnici klubova i brojni takmičari.

U ime AMSS i AMS Osiguranja nagradu je primio Mirko Butulija, zamenik generalnog direktora AMS Osiguranja.

- AMSS i AMS Osiguranje, kao nosioci razvoja auto-moto sporta u Srbiji, zajedno nastoje da se moto sport u našoj zemlji dodatno unapredi, popularizuje i omasovi. U skladu sa dobrom tradicijom i ubuduće ćemo pružati podršku afirmaciji motociklizma u Srbiji – rekao je Butulija. On je istakao da od trenutka učlanjenja, brigu o vozilu i vozačima preuzima AMSS, organizuje svu neophodnu pomoć na putu i uštede na putovanjima, a da su najbolje preporuke za AMS Osiguranje upravo poverenje zadovoljnih korisnika i dugogodišnjih članova AMSS koji su nam verni od osnivanja. „U godini koja je polako iza nas, pre svega istinskim zalaganjem, postignut je najbolji rezultat od kada je kompanija osnovana”, rekao je Butulija, a naša dugoročna strategija je dalje ulaganje u proizvode, kadrove i edukaciju uz širenje prodajne mreže u skladu sa evropskim trendovima poslovanja, a u cilju zadovoljstva naših korisnika.

Skupu je prisustvovao i srpski ogranak motociklističkog kluba Noćni vukovi, čiji je najpoznatiji član ruski predsednik Vladimir Putin. Ovom prilikom je uz podsećanje na zajednički avgustovski boravak delegacije AMSS i Moto saveza Srbije na skupu u Volgogradu, na obeležavanju 70. godišnjice opsade Staljingrada u II svetskom ratu, još jednom istaknuto jedinstvo i zajedničko nastojanje u razvoju moto sporta kod nas.

Na svečanosti u “Ziri” još jednom je proslavljen veliki uspeh, osvajanje šampionske titule u Istočno evropskom šampionatu za road racing koji se vozio pod pokroviteljstvom AMSS.

Zorica Bilibajkic
PR Manager Auto-moto saveza Srbije


 

Pogledajte još i: