Renault, Dacia i Nissan na sajmu automobila u Beogradu

 

Iz samog Renaulta stiže Kadjar - novi crossover, urbani automobil sa pogonom na sva četiri točka opremljen vrhunskom tehnologijom. Karakteristični oblik maske hladnjaka sa velikim centralno postavljenim amblemom marke Renault, izgled farova i stop svetala, udubljenja na vratima i bočna lajsna već su viđeni na modelima Clio i Captur, a sada su primenjeni i na novom krosoveru.

Zahvaljujući većim dimenzijama, drugačijim proporcijama i naglašenim bočnim elementima oko točkova, Kadjar je masivniji i ima dinamičnije linije.

Renault predstavlja i novi Espace, koji ima panoramski krovni otvor, integrisani navigacioni sistem i neverovatnu modularnost.

Na Sajmu će biti izložen i novi Trafic, koji pripada segmentu dostavnih vozila. On nudi paletu elastičnih i vrlo štedljivih motora, dok novi Master karakteriše smanjena potrošnja goriva i emisije CO2, uz istovremeno poboljšavanje ostalih performansi.

Novi model Dokker Stepway stiže iz Dacije. Potvrđuje svoju nezavisnost i pokazuje snažan temperament, a jak karakter inspirisan je krosoverima.

Nissan je pripremio čak četiri noviteta.

Juke Nismo RS je potpuno nova verzija, ima vrhunske performanse, spaja impresivnu snagu i kontrolu sa dizajnom nadahnutim dugogodišnjim iskustvom u auto trkama.

Novitet je i X Trail, auto koji je svojim upadljivim, prostranim izgledom i inovativnom tehnologijom konstruisan za sve avanture.

Sledi potpuno novi Nissan Note, koji nudi pametniju i bezbedniju vožnju, uz tehnologiju Nissan Safety Shield.

I za kraj, vrhunski gradski crossover Qashqai 360 - odvažan, tehnološki napredan, automobil koji uliva poverenje svakom vozaču.

PR Beogradski sajam

Foto: arhiva Autoblog.rs / Renault / Dacia / Nissan

 

Pogledajte još i: