Renault "dealer of the year"

  1. maja, Tijeri Koskas, izvršni potpredsednik, prodaje i marketinga Grupe Renault, održao je ceremoniju za godišnji "dealer of the year" (Doti) nagradu. Više od 2.500 dilera učestvovalo je u izazovu, preko 35 zemalja u 2015. godini. Od 105 pobedničkih dilera, 102 otputovalo je u Pariz da prisustvuje ceremoniji. Dobitnik prestižnog priznanja za teritoriju Srbije je Nenad Stefanov, direktor koncesije Reno Sava iz Beograda i Pančeva.

Doti nagrada dodeljuje se na osnovu sledeća četiri kriterijuma:

- Obim prodaje novih vozila, rezervnih delova, dodatne opreme i ugovora o pružanju usluga,

-  Profitabilnost dilera

- Kvalitet Korisničkog servisa,

- Usklađenost sa standardima brend identiteta

Ceremonija je održana u Renault TechnoCentre nadomak Pariza. Thierri Koskas priznao je posvećenost, rad i profesionalizam ove grupe dilera širom ceremonije.

"Grupa Renault sada ima novi i proširen opseg vozila. Naša prodajna mreža je naš glavni ambasador za naše brendove i proizvode. Znam da mogu da računam na profesionalnost i kvalitet usluga za promovisanje ovih fantastičnih proizvode za naše kupce ", komentarisao je Tijeri Koskas, izvršni potpredsednik prodaje i marketinga Groupe Renault.

Koncesija Reno Sava poziva sve ljubitelje Renault Megane-a da se pridruže i testiraju istog, u nedelju 22. 05. od 10 do 12h na kartodrom stazi Ada Huja u Beogradu.

Obezbeđeni modeli za probne vožnje su:

MEGANE Zen Energy TCe 100

MEGANE Intens Energy dCi 110

MEGANE GT Line Energy dCi 130

Izvor: Renosava.com

Pogledajte još i: