RENAULT I DACIA – POVOLJNI USLOVI PRODAJE TOKOM SEPTEMBRA 2016.

Renault Ponuda je koncipirana u vidu posebne ponude modela praćenih beskamatnim finansiranjem ili putem dinarskog kredita sa fiksnom mesečnom ratom i kamatnom od 4,99%

Renualt Clio startuje sa cenom od 10.150 € za verziju Authentique Pack cool, ali bismo za kupce izdvojili posebnu seriju Clio Limited, koji u verziji sa benzinskim motorom 1.2 16v dolazi sa cenom od 11.150 €. Ova verzija u svojoj serijskoj opremi sadrži multimedijalni uređaj sa navigacijom – Media Nav, aluminijumske felne prečnika 16“, svetla za maglu, i brojne elemente personalizacije.

 

Za kupce koji se odluče da finansiraju svoje vozilo putem ponude „Renault finansiranja“ pripremljeni subeskamatni krediti i lizing za period do 5 godina, po sistemu: iznos finansiranja do 10.000 € na 3 godine, 6.000 € na 4 godine i 3.000 € na 5 godina

Novitet u Renault ponudi predstavlja novi dinarski kredit sa fiksnom mesečnom ratom, i izuzetno atraktivnom kamatnom stopom od 4,99%. Pored fiksne mesečne rate u dinarima, posebnu pogodnost ovog kredita predstavlja i mogućnost finansiranja sa učešćem od samo 10%.

Ponuda „Renault finansiranje“ primenljiva je na sve modele iz Renault ponude.

Dacia ponuda je koncipirana u vidu brojnih pogodnosti koje se ogledaju u izboru različitih ponuda finansiranja i dodatnih benefita uz samo finansiranje

Svi potencijalni kupci najprodavanijeg Dacijinog modela, Dacia Sandero mogu  da nabave već po ceni od7.990 € za verziju Sandero Life 1.2 16v, sa paketom opreme koji podrazumeva klima uređaj, radio CD/MP3 player sa bluetooth-om i svetla za maglu.

Za sve ljubitelje SUV vozila pripremljena je i specijalna ponuda za Duster Life 1.6 4×2, koji može da se nabavi već za 11.990 €.

duster-H79ph2-442x344-gv-gd2

Za kupce Dacije smo pripremili brojne pogodnosti, i one se ogledaju u izboru različitih ponuda finansiranja I dodatnih benefita uz samo finansiranje.

Ukoliko kupci imaju potrebu da svoje novo vozilo nabave putem finansiranja, Dacia finansiranje je obezbedilobeskamatni kredit i lizing na period do 3 godine, do maksimalnog iznosa finansiranja od 3.000 € za sve modele, odnosno do 5.000 € za modele Duster i Lodgy.

Pored beskamatnog kredita za sve modele, kupci Dacije mogu da izaberu i ponudu dinarskog kredita sa fiksnom mesečnom ratom, i kamatnom stopom od 6.99%.

Dodatna pogodnost dinarskog kredita predstavljena je u mogućnosti finansiranja vozila vrednosti do 8000€ bez učešća, tako da u ovoj akciji, kupci mogu izabrati najprodavanuju verziju Sandera koja košta 7990€ i finansirati ga putem dinarskog kredita bez plaćanja učešća.

Za svako vozilo koje kupci Dacije finansiraju putem Dacia finansiranja, kupci mogu da izaberu jedan od dvadodatne benefita u vidu 5 godina garancije / 100000 kilometara ili premijum paket održavanja koji podrazumeva 3 redovna servisa

POSTPRODAJNA PONUDA je koncipirana U VIDU članstva u 5+ programu za samo 1 RSD , kao i drugih specijalnih pogodnosti

Sve stranke koje u periodu 19-30.septembra u ovlašćenoj Renault i Dacia servisnoj  mreži urade mali servis(zamena motornog ulja i svih filtera) imaju mogućnost da se učlane u 5+ program za samo 1 RSD, a stranke koje urade veliki servis (zamena motornog ulja, svih filtera i kaiševa) dobijaju vodenu pumpu i članstvo u 5+ programu za samo 1 RSD

Članstvo u 5+ programu podrazumeva pomoć na putu 24h bilo gde u Evropi, kao i popuste na određene grupe rezervnih delova u zavisnosti od starosti vozila. Važi godinu dana od momenta učlanjenja.

hit-auto-renault-dacia-nissan-reno-nisan-mobil-public-auto-kozarev-03-655x433

U istom periodu 19-30.septembra pripremljenje su i dodatne servisne akcije:

Specijalne dodatne ponude za Renault:

  1. Donesite nam vaš stari akumulator i dobijate novi sa 25% popusta
  2. Za kupovinu dodatne opreme u vrednosti od 300 eur (u dinarskoj protivvrednosti) dobijate vaučer sa 50% popusta za sledeći redovan servis na vašem automobilu

Specijalne dodatne ponude za Dacia:

  1. Kupovinom originalnih Dacia patosnica dobijate 50% popusta na metlice brisača.
  2. Kupite kočione diskove i  dobićete kočione pločice za 1 RSD.

 

PR

Pogledajte još i: