Renault Kadjar na niškom Sajmu automobila

Auto centar Krunić iz Niša učesnik je VI Sajma automobila, obećavaju velike popuste ali i odličnu ponudu pored Kadjara, na njihovom štandu biće i najprodavaniji Renaultov Clio, Captur i novi Twingo.

Šta očekujete od Sajma automobila u Nišu?

Očekujemo da dostojno predstavimo našu kompaniju na Sajmu i marke automobila koje nudimo a to su Renault i Dacia. Ponuda će biti višeslojna, neće biti samo komercijalnih popusta već i benefiti u obliku duže garancije, kamate za kupovinu automobila će biti manje kaže za Niške Vesti Auto centar Krunić vođa prodaje Dimitar Tasev.

Ekskluziva vezana za Sajam automobila je?

Ukupno će na ovom štandu biti postavljeno šest automobila od kojih je četiri Renault-ovih vozila i dva automobila marke Dacia. Renault KADJAR je naš adut ali on je već viđen u Srbiji, marta meseca na beogradskom sajmu, naravno u Nišu ne, jer Sajam automobila je imao pauzu, kaže za Niške Vesti Tasev i dodaje biće na štandu i Captur, Clio i novi mali Twingo. Dacia sprema takođe iznenađenje ali ćemo to otkriti na samom Sajmu, tvrdi Tasev.

Popusti na Sajmu neće se posebno razlikovati od celogodišnje ponude u našem salonu. Nišlije mogu da očekuju da će na Sajmu dobiti dodatni popust, nego što bi ga danas dobili u Auto centru Krunić. Bolja ponuda će biti svakako na Sajmu, kaže vođa prodaje u Auto centru Krunić u Nišu.

Kako će izgledati štand?

Biće skromno ali i primereno trenutku, s tim što moram da kažem da mi tradicionalno imamo najlepše manekenke. Skromnije a dostojanstveno.

Kakva su vaša iskustva u prodaji?

Najprodavaniji model je model Clio, koji se uklapa u segment gradskih vozila. Što se tiče plaćanja čak 90% kupaca odlučuje se uzimanje kredita i lizinga, a samo deset posto kupaca ima novac da svoj automobil plati u kešu. Postoji Renault finansiranje i Dacia finansiranje, operativno se samo finansiranje završava preko komercijalnih banaka, onda ti kupci dobiju produženu garanciju.

Zašto Renault ili Dacia?

Renault je tradicionalan brend na ovom podneblju koji nudi pouzdanost, atraktivnost i naravno udobnost.

Dacia je marka za pragmatičnog kupca. Kupac koji želi da se vozi od tačke A do tačke B, ima Renault-u pouzdanost a ima niže troškove održavanja. Kvalitet za dobru cenu je Dacia. Auto za Nišlije i naš jug ovakak kakav jeste, završava Dimitar Tasev, vođa prodaje Auto centra Krunić.

Izvor: Nisajam.rs

Izvor: arhiva Auto.blog.rs / Renault

Pogledajte još i: