Renault Nissan Srbija – ponuda novih modela uz Renault finansiranje

Renault Nissan Srbija je krajem prošlog meseca počela sa prodajom na našem tržištu novog Renault Megane-a u verziji karavan i restilizovanog Renault Clia četvrte generacije i na taj način dopunila svoju i do sada već bogatu paletu modela.

Osveženi Renault Clio startuje sa cenom od 9.990 € za verziju Life Pack cool, ali bismo za kupce izdvojili posebnu seriju Clio Limited, koji u verziji sa benzinskim motorom 1.2 16v dolazi sa cenom od 11.250 €. Ova verzija u svojoj serijskoj opremi sadrži multimedijalni uređaj sa navigacijom – Media Nav, aluminijumske felne prečnika16“, svetla za maglu, i brojne elemente personalizacije.

Iz velike porodice Renault Megana izdvojili bi Megane Life 1.6 Sce, po ceni od 12.990 € u hečbek verziji, odnosno 13.990 € u verziji karavan.

Za kupce koji se odluče da finansiraju svoje vozilo putem ponude „Renault finansiranja“ pripremljeni su beskamatni krediti i lizing za period do 5 godina, po sistemu: iznos finansiranja do 10.000 € na 3 godine, 6.000 € na 4 godine i 3.000 evra na 5 godina

Za kupce koji se odluče na finansiranje u dinarima pripremili smo dinarski kredit sa fiksnom mesečnom ratom i izuzetno atraktivnom kamatnom stopom od 4,99%. Pored fiksne mesečne rate u dinarima, posebnu pogodnost ovog kredita predstavlja i mogućnost finansiranja sa učešćem od samo 10%.

Ponuda „Renault finansiranje“ može se primeniti na sve modele iz Renault ponude.

Dacia ponuda za oktobar 2016 – Svi modeli uz zimske gume

Svi kupci koji se odluče za kupovinu bilo kog Dacija modela tokom oktobra mogu da računaju na dodatne 4 zimske gume kako bi spremni dočekali predstojeću zimsku sezonu.

Dacia Sandero se može nabaviti već po ceni od 7.990 € za verziju Sandero Life 1.2 16v, sa paketom opreme koji podrazumeva klima uređaj, radio CD/MP3 player sa bluetooth-om i svetla za maglu.

Za sve ljubitelje SUV vozila pripremljena je i specijalna ponuda za Duster Life 1.6 4×2, koji može da se nabavi već za 11.990 €.

Što se finansiranja tiče nastavaljamo sa beskamatnim kreditom i lizingom na period do 3 godine, do maksimalnog iznosa finansiranja od 3.000 € za sve modele, odnosno do 5.000€ za modele Duster i Lodgy, kao i sa dinarskim kreditom sa fiksnom mesečnom ratom i kamatnom stopom od 6.99%.

Dodatna pogodnost dinarskog kreditaje mogućnost finansiranja vozila vrednosti do 8.000 € bez učešća, tako da u ovoj akciji, kupci mogu izabrati najprodavaniju verziju Sandera koja košta 7.990 € i finansirati ga putem dinarskog kredita bez plaćanja učešća.

Za svako vozilo koje kupci Dacije finansiraju putem Dacija finansiranja, mogu da izaberu jedan od dva dodatne benefita u vidu 5 godina garancije / 100.000 kilometara ili premijum paket održavanja koji podrazumeva 3 redovna servisa.

PR saopštenje Renault-Nissan

Pogledajte još i: