Sajam automobila "Auto Expo 2018" u Kragujevcu

Sajam automobila “Auto Expo”, 13. po redu, biće održan od 7. do 9. decembra na kragujevačkom sajmištu. Na manifestaciji će više od 15 poznatih brendova predstaviti svoje modele, a posetioce očekuju akcijske cene, sajamski popusti, kao i premijere novih modela automobila.  

Među poznatim brendovima koji će predstaviti svoje modele automobila su Fiat, Volkswagen, Mazda, Alfa Romeo, Land Rover, Toyota, Citroen, Renault, Dacia, Nissan, Hyundai, Škoda, Jeep…

Pored putničkog programa u hali, na platou Šumadija sajma biće predstavljen teretni program. Ponude će na sajmu “Auto Expo 2018” predstaviti i osiguravajuće kuće i lizing kompanije.

Radno vreme sajma tokom ove trodnevne manifestacije je od 10 do 18 časova. Cena ulaznice je 100 dinara, dok je parking besplatan.

“Auto Expo 2018” organizuje Šumadija sajam, pod pokroviteljstvom lokalne samouprave. Sa Šumadija sajma poručuju da je ove godine vladalo veliko interesovanje izlagača za učestvovanje na ovoj manifestaciji, ali da nije bilo mesta za sve zbog kapaciteta hale. Naglašavaju da je zbog toga, ali i drugih manifestacija koje organizuju, Kragujevcu potrebna još jedna sajamska hala.

Na samom kraju da napomenemo da će ovogodišnji sajam svečano otvoriti automobilista Milovan Mikica Vesnić

Izvor: Infokg.rs

Pogledajte još i:

Evoque
Evoque desno