Sajam Automobila "Auto Expo" 2019 u Kragujevcu

Šumadija na točkovima. Sajam automobila na Šumadija sajmu u Kragujevcu, od 5. do 8. decembra.

Tradicija se nastavlja.

Premijere, sajamski popusti i akcije.

Iskoristi pravi trenutak…

Sajam automobila, Kragujevac.

Tomić Auto 034 – Promocija novog crossovera Škoda Kamiq

U četvrtak, 5.12 decembra, od 11.15h na Šumadija sajmu, u okviru Sajma Automobila 2019, Auto kuća “Tomić Auto 034” premijerno će predstaviti novi model Škode.

Radi se o novom “Crossover” modelu pod imenom KAMIQ.

Škoda Kamiq

KAMIQ je urbani crossover koji ima sve povoljnosti SUV-a sa prepoznatljivim dinamičnim ŠKODA dizajnom. Perfektan za one koji ne kopiraju druge već imaju svoj stil.

ŠKODA KAMIQ je sagrađena na najnovijoj modularnoj MQB patformi i može biti opremljena najnovijom tehnologijom. One koji više vole dinamičnu vožnju, obradovaće funkcija Sport Chassis Control i sistem podesivih amortizera.

Jugo Sport Premijera novog modela Renault – Clio V

U četvrtak, 5.12 decembra, od 11.45h na Šumadija sajmu, u okviru Sajma Automobila 2019, Auto kuća “Jugo Sport” premijerno će predstaviti novi model Renaulta.

Radi se o novom modelu: Renault Clio V

Renault Clio

5 zvezdica Euro NCAP za novi Renault CLIO:najbolja sigurnost za sve

Izrazite svoju ličnost

Senzualne linije, dinamičan profil, izvajani bokovi i novi svetlosni potpis Full LED… Potpuno novi CLIO osvojiće vas od trenutka kada ga ugledate svojim modernim i dinamičnim stilom još naglašenijom novom metalik narandžastom Valencia nijansom. Prilagodljivim opcijama, novim naplatcima i vrhunskim verzijama INITIALE PARIS i R.S. Line, legendarni mali automobil nudi širok asortiman da zadovolji sve ukuse.

Prepustite se njegovoj čaroliji

U unutrašnjosti, računajte na svaki detalj. Potpuno novi CLIO donosi revoluciju u dizajnu unutrašnjosti sa vrhunskim materijalima i kvalitetnom završnom obradom. Njegova pametna kabina potpuno posvećena vozaču i obavijajuća sedišta doneće vam vrhunsko iskustvo vožnje koje će inspirisati vaša čula. Za još više zadovoljstva izaberite iz široke ponude prilagođavanja unutrašnjosti i MULTI-SENSE ambijentalno osvetljenje. Unutrašnjost je upravo onakva kakvu želite!

Techno MK Auto Premijera novih modela Citroen – C5 Aircross/ Berlingo Business/ Berlingo VAN

U četvrtak, 5.12 decembra, od 11.30h na Šumadija sajmu, u okviru Sajma Automobila 2019, Auto kuća “Techno MK Auto” premijerno će predstaviti nove modele Citroena.

Radi se o novim modelima: C5 Aircross/ Berlingo Business/ Berlingo VAN

Citroen 100 godina

Techno MK Auto Čačak CITROËN SAJAMSKA PONUDA – SLAVIMO ZAJEDNO PRVIH 100 GODINA

Godina 1919 predstavlja jednu od najznačajnijih u automobilskoj industriji, sve do današnjih dana. Naime, te godine počela je proizvodnja vozila pod imenom Citroën, brenda koji je podario svetu vanvremenske modele. Na ovogodišnjem sajmu automobila u Kragujevcu Citroën slavi stogodišnjicu. Tom prilikom, na sajmu će biti predstavljeni noviteti i biće ponuđeni sjajni uslovi kupovine.

Citroën C5 Aircross SUV

Svakako da je najinteresantnija premijera – novi C5 Aircross SUV, kojim Citroën na velika vrata ulazi u klasu SUV vozila. Nosilac programa Citroën Advanced Comfort®, novi C5 Aircross SUV se razlikuje po svojoj udobnosti i uvodi dve velike novine: Citroën-ovo oslanjanje na Hidrauličnim progresivnim jastucima® i sedišta Advanced Comfort®, za neprevaziđeni kvalitet u vožnji. Pored toga nudi jedinstvenu modularnost sa 3 nezavisna, klizna i preklapajuća zadnja sedišta i zapreminom prtljažnika „Best in Class“, koja se kreće do 720 litara. Na radost vozača koji uživaju u svom automobilu donosi novitete i kroz čak 20 tehnologija za pomoć u vožnji uz najnovije motore od 130 i 180 KS i novim automatskim menjačem sa 8 brzina.

Citroën Berlingo

Na štandu Citroën-a biće izložen i Berlingo najnovije generacije, nagrađen u obe svoje verzije: putnička je osvojila najprestižniju evropsku nagradu AutoBest 2019, a VAN verzija je dobila najcenjeniju nagradu u segmentu komercijalnih vozila Van Of The Year 2019. To je model koji donosi potpuno novi pogled na vozila iz svog segmenta, u šta će publika moći da se uveri već na prvi pogled.

Citroën C3, C3 Aircross, C-Elysée, C4 Cactus... C3 Business, Jumpy i Jumper

Pored ova dva noviteta, Citroën predstavlja i ostale svoje popularne modele: C3, C3 Aircross, C-Elysée, C4 Cactus i ostala vozila iz Business i komercijalnog programa C3 Business, Jumpy i Jumper. Sve cene su promotivne, obezbeđeno je sajamsko finansiranje sa veoma niskim kamatnim stopama na kredite i za lizing kupovine, a tu su i brojni pokloni i druga iznenađenja za prve kupce.

 

Viva Company – Premijera novog FORDovog terenca – FORD RANGER XL

U četvrtak, 5.12 decembra, od 12.00h na Šumadija sajmu, u okviru Sajma Automobila 2019, Auto kuća “Viva Company” premijerno će predstaviti novi model Ford Ranger XL, kao i modele koji će po specijalnom cenovniku biti dostupni tokom ovogodišnjeg sajma: Fiesta, Focus, GRAND C-MAX kao N1 vozilo sa 4 sedišta, Kuga, EcoSport i gotovo sva laka komercijalna vozila.

Ford Ranger

Povodom Sajma automobila u Kragujevcu, VIVA COMPANY iz Kragujevca, ovlašćeni prodavac i serviser FORDovih vozila, potencijalnim kupcima nudi priliku da po povoljnijim cenama od redovnih, postanu vlasnici nekog od atraktivnih modela iz putničkog ili programa lakih komercijalnih vozila.

Sajamski popust će biti komuniciran kako na štandu VIVA COMPANY tokom trajanja sajma automobila, tako i u prodajno servisnom centru FORD vozila u Kragujevcu, u ulici Miodraga Vlajića Šuke 10, preko puta Šumadija sajma.

Ford Ranger XL

Posetioci kragujevačkog sajma automobila imaće i ekskluzivnu priliku da prisustvuju premijeri novog FORDovog terenca – FORD RANGER XL, koji uz brojne izmene enterijera i eksterijera vozila, poseduje brojne impresivne tehnološke inovacije na polju bezbednosti vozila, kao i nove motore standarda EURO 6.2.

Specijalni Cenovnik

Među modelima koji će po specijalnom cenovniku biti dostupni tokom ovogodišnjeg sajma su Fiesta, Focus, GRAND C-MAX kao N1 vozilo sa 4 sedišta, Kuga, EcoSport i gotovo sva laka komercijalna vozila. To je, dakle, šansa za najbrže, jer su količine i rokovi za potpisivanje ugovora o kupovini ograničeni.

Izvor: Sumadijasajam.rs

 

Pogledajte još i: