Service Inclusive u trajanju od 5 godina uz kupovinu novog BMW-a

Počev od 01. februara BMW Srbija za sve kupce novih BMW automobila, kao standardnu uslugu, obezbeđuje Service Inclusive, paket koji podrazumeva besplatno redovno održavanje u trajanju od pet godina ili do pređenih 100.000 km.

Tokom ovog perioda vozači će moći da uživaju u svakom trenutku vožnje svog BMW modela – bez ikakvih briga oko servisiranja i održavanja.

BMW Service Inclusive odnosi se na sve BMW modele koji su u ponudi. Paket besplatnih usluga važeći je i u drugim zemljema, što predstavlja dodatnu pogodnost za vlasnika vozila jer osigurava održavanje vozila po BMW standardima bez obzira na teritoriju na kojoj se zatekne kada nastupi vreme za posetu servisu.

Paketom Service Inclusive obuhvaćene su sledeće besplatne usluge - zamena motornog ulja i filtera ulja, zamena filtera vazduha, filtera goriva, mikro filtera, svećica i kočione tečnosti kao i detaljna provera vozila u skladu sa servisnom knjižicom.

Uz Service Inclusive paket značajno se usporava smanjenje vrednosti vozila, zato automobil sa važećim paketom Service Inclusive, prilikom dalje prodaje, ima veću vrednost u odnosu na druga vozila. BMW Service Inclusive paket nije koristan samo sadašnjim vlasnicima vozila, već i narednim vlasnicima sve dok je njihovo vozilo obuhvaćeno ovim paketom usluge.

Izvor: bmw.rs

Pogledajte još i: