Škoda na BG Car Showu

Kompanija "Auto Čačak", generalni uvoznik Škoda vozila, pokrenula je sajamsku prodajnu akciju povodom predstojećeg BG Car Showa koji se održava od 22-28. marta.

Akcijske cene modela neće biti aktuelne samo za vreme trajanja sajma, već važe za sve narudžbine do 15. aprila. Najatraktivniji Škoda modeli će biti izloženi u Hali 1 Beogradskog sajma, a pripremili smo specijalne sajamske popuste za sve modele u našoj ponudi.

škoda karoq

 

Po prvi put na Beogradskom sajmu će biti izložen model Karoq koji je premijerno predstavljen u decembru 2017.godine. Ovaj atraktivan SUV će biti dostupan već od 16.990 evra. Pored ovog modela biće izložen i njegov “stariji brat” Kodiaq u SportLine verziji. Kodiaq je dostupan po ceni koja se kreće od 19.990 evra.škoda kodiaq sportline

Posetioci štanda će imati priliku da vide i ekskluzivni model Superb L&K, kao i Superb Combi u Style paketu opreme. Početna cena modela Superb se kreće od 18.990 evra.škoda superb

Izlaganje brenda Škoda ne može se zamisliti bez najprodavanijeg modela, Octavije u Limo i Combi verziji. Octavia Combi će biti izložena u Scout verziji.

škoda octavia scout

I naravno, to nije sve, jer pored pomenutih modela biće izloženi i Rapid i Fabia koja će biti dostupna za vreme sajamske akcije po ceni već od 8.990 evra.

škoda rapid

Pored pomenutih popusta, kompanija AutoČačak je u saradnji sa Raiffeisen leasing-om pripremila posebne uslove finansiranja po fiksnoj kamatnoj stopi od 1,99% na period do 60 meseci. Takođe, Raiffeisen Leasing za svako realizovano finansiranje daje klijentima na poklon platnu karticu Raiffeisen Banke sa 10.000 dinara.

Značajna je i saradnja sa Halk Bankom koja, pored pomenutih popusta, daje posebne uslove kreditiranja za kupce Škoda vozila i to za sve kredite koji se realizuju do kraja godine.

Gosti i saradnici na Škoda štandu će biti i predstavnici kompanije NIS Gazprom Neft. Ova saradnja je ostvarena u cilju podrške korporativnim klijenatima kojima kompanija NIS Gazprom Neft poklanja kartice za gorivo u vrednosti od 5.000 dinara i licence za asistenciju na putu za kupovinu prvih 5 automobila.

PR saopštenje Škoda

Foto: arhiva Autoblog.rs

Pogledajte još i: