Škoda na sajmu BG Car Show

Kompanija "Auto Čačak", generalni uvoznik Škoda vozila, pokrenula je sajamsku prodajnu akciju povodom BG Car Showa koji se održava do 28. marta.

Akcijske cene modela neće biti aktuelne samo za vreme trajanja sajma, već važe za sve narudžbine do 15.aprila. Najatraktivniji Škoda modeli su izloženi u Hali 1 Beogradskog sajma, a pripremili su i specijalne sajamske popuste za sve modele u ponudi.

Po prvi put na Beogradskom sajmu je izložen model Karoq koji je premijerno predstavljen u decembru 2017. godine. Ovaj atraktivan SUV je dostupan već od 16.990 evra.

Pored ovog modela izložen je i njegov “stariji brat” Kodiaq u SportLine verziji. Kodiaq je dostupan po ceni koja se kreće od 19.990 evra.

Posetioci štanda imaju priliku da vide i ekskluzivni model Superb L&K, kao i Superb Combi u Style paketu opreme. Početna cena modela Superb se kreće od 18.990 evra.

škoda karoq

 

Izlaganje brenda Škoda ne može se zamisliti bez najprodavanijeg modela, Octavije u Limo i Combi verziji. Octavia Combi je izložena u Scout verziji.

I naravno, to nije sve, jer pored pomenutih modela izloženi su i Rapid i Fabia, a ova potonja je dostupna za vreme sajamske akcije po ceni već od 8.990 evra.

Pored pomenutih popusta, kompanija AutoČačak je u saradnji sa Raiffeisen leasing-om pripremila posebne uslove finansiranja po fiksnoj kamatnoj stopi od 1,99% na period do 60 meseci. Takođe, Raiffeisen Leasing za svako realizovano finansiranje daje klijentima na poklon platnu karticu Raiffeisen Banke sa 10.000 dinara.

Značajna je i saradnja sa Halk Bankom koja, pored pomenutih popusta, daje posebne uslove kreditiranja za kupce Škoda vozila i to za sve kredite koji se realizuju do kraja godine.

Gosti i saradnici na Škoda štandu su i predstavnici kompanije NIS Gazprom Neft. Ova saradnja je ostvarena u cilju podrške korporativnim klijenatima kojima kompanija NIS Gazprom Neft poklanja kartice za gorivo u vrednosti od 5.000 dinara i licence za asistenciju na putu za kupovinu prvih 5 automobila.

PR saopštenje Škoda

Foto: Anadolija / Digital Motion

 

Pogledajte još i: