Specijalna Honda CR-V 1.6 I-DTEC Elegance NAVI

Honda Srbija je pripremila specijalnu ponudu za model CR-V sa 1.6 dizel agregatom u Elegance NAVI paketu opreme, koji se može kupiti za 25.990 eur. Uz novi automobil, Honda Srbija obezbeđuje i set zimskih guma za sve kupce.

Prostran, prelepo dizajniran, kompaktan, izvanrednih voznih karakteristika, štedljiv i pristupačan, model CR-V sa novim 1.6 i-DTEC četvorocilindričnim dizel agregatom, iz Hondine „Earth Dreams Technology“ serije obezbeđuje lakši osećaj i agilniji pogon od drugih dizel agregata.

Zahvaljujući pametnoj i štedljivoj tehnologiji, verzija sa pogonom na 2 točka i 120 konjskih snaga ima obrtni momenat od 300 Nm i emisiju CO2 od samo 115 g/km. Dostupan je sa 6-stepenom manuelnom transmisijom.

Sistem za zaustavljanje vozila pri malim brzinama, koji je standard počev od Comfort paketa, prati saobraćaj na putu ispred vozila i preventivno upozorava pre potencijalnog sudara, omogućavajući vozaču da reaguje na vreme. Honda CONNECT audio i informacioni sistem u okviru centralnog 7" ekrana osetljivog na dodir, koji se može kontrolisati funkcijama pametnog telefona, učiniće svako putovanje zabavnim.

Kupcima je na raspolaganju i kupovina automobila po principu zamene korišćenog vozila, nezavisno od brenda, za novi Honda automobil, uz najpovoljnije uslove doplate, pri čemu vrednost korišćenog automobila može da predstavlja učešće u finansiranju novog automobila.

Detaljnije informacije o specijalnoj ponudi možete pronaći u Hondinom salonu u ulici Omladinskih brigada 33a na Novom Beogradu.

Izvor: Honda-srbija.rs

Pogledajte još i: