Specijalna ponuda za Hondu CR-V

Honda Srbija pripremila je specijalnu ponudu za model CR-V, jedan od najprodavanijih SUV modela na svetu. Hondu CR-V sa 2.0 i-VTEC benzinskim agregatom od 155KS i pogonom na sva četiri točka možete kupiti po posebnoj ceni od 24.990 eura. Ova ponuda se odnosi na ograničen broj vozila.

Model CR-V predstavlja spoj modernog dizajna, uzbudljivih performansi i udobnosti premijum automobila. Unutrašnji prostor potpuno je iskorišćen. Praktična zadnja sedišta se obaraju jednim lakim potezom, povećavajući prostor za prtljag sa 589 litara na čak 1.146 litara.

Više puta nagrađivan Hondin 4x4 pogon se u potpunosti uključuje samo kada senzori na točkovima detektuju gubitak snage, tako se CR-V može pohvaliti manjom potrošnjom goriva, jer se obezbeđuje maksimalno prijanjanje točkova samo po potrebi. Optimalna snaga, stabilnost i upravljivost odlika su svih verzija CR-V modela. To je standard Hondinog VSA sistema, koji uključuje nekoliko naprednih sistema čineći vožnju sigurnom.

Honda CONNECT audio i informacioni sistem u okviru centralnog 7" ekrana osetljivog na dodir, koji se može kontrolisati funkcijama pametnog telefona, učiniće svako putovanje zabavnim.

Kupcima je na raspolaganju i kupovina automobila po principu zamene korišćenog vozila, nezavisno od brenda, za novi Honda automobil, uz najpovoljnije uslove doplate, pri čemu vrednost korišćenog automobila može da predstavlja učešće u finansiranju novog automobila.

Detaljnije informacije o specijalnoj ponudi možete pronaći u Hondinom salonu u ulici Omladinskih brigada 33a na Novom Beogradu.

PR saopštenje - Honda Srbija

 

Pogledajte još i: