Specijalna ponuda za Opel SUV modele – nula odsto kamate i povoljne rate

Beograd - Opel Srbija pripremila je specijalnu ponudu auto kredita za SUV modele Mokka X, Crossland X i Grandland X, indeksiranih u evrima sa fiksnom nominalnom kamatnom stopom 0.00% i efektivnom kamatnom stopom 0.00%.

 

opel mokka x

Osim toga što je NKS 0.00%, ne postoje dodatni troškovi koji ulaze u obračun EKS, pod uslovom da se zahtev realizuje u prodajnom salonu auto dilera koji ima zaključenu saradnju sa poslovnom bankom dilera Opel vozila. Uz obavezno učešće, klijentu ostaje još samo otplaćivanje mesečnih obaveza.

opel grandland x

Putem "Opel finansiranja", na primer, može da se obezbedi Opel Crossland X u paketu opreme "Enjoy" u vrednosti od 14.340 evra, na 36 meseci, za ratu od 194.44 evra i uz učešće od 7.340 evra.

Opel Crossland X je jasan, oštar, svež i neverovatno praktičan. Prvi igrač SUV selekcije odgovara svima onima koji su svestrani i spremni na izazove. Crossland X poseduje jedinstvenu specifičnost - fantastični enterijer, usmeren na one koji žele unapređenu funkcionalnost i praktičnost za svoju porodicu. Opcioni dvobojni krov, veliki prtljažnik, kao i dovoljno unutrašnjeg prostora, glavni su atributi Crossland X modela, idealni su kako za kraće šoping putovanje, tako i za odlazak na dalje destinacije.

Mokka X se odlikuje atraktivnim dizajnom i pogonom na sva 4 točka. Drugi član SUV selekcije je pravi uspeh za Opel, sa više od 750.000 prodatih primeraka. Mokka X vozači uživaju u glavnoj pogodnosti koja se ogleda u uzvišenim sedištima, dajući akcenat još boljoj vidljivosti. Ovaj kompaktni avanturista privlači pažnju sportskim dizajnom, a uz to je, u dva navrata, dobitnik nagrade za „Automobil godine sa pogonom na sva 4 točka“. Na kraju, ono što predstavlja priču vezanu za Mokka X model je inspirativna kombinacija dinamičnosti, snage i hrabrosti. Svi zainteresovani trenutno mogu da obezbede ovaj model za 277,78 evra mesečno, i to u paketu "Enjoy".

Opel Grandland X, treći pripadnik Opel SUV selekcije, predstavlja sve karakteristike koje poseduje jedan SUV automobil. Velika prostornost i svestranost, kombinovana sa stilsko-dinamičnim eksterijerom, čini Grandland X premijum vozilom, sa vrhunskim kvalitetima. Pregršt inovativnih tehnologija učiniće vožnju lakšom, praktičnijom i bezbednijom nego ikada. Sve navedene osobine prikazuju Grandland X kao istinskog izazivača u svojoj klasi. Automobil o kom mnogi maštaju u promotivnom periodu moguće je nabaviti za 277.78 evra mesečno, sa paketom opreme "Selection".

Opel finansiranje je posebna ponuda za kupovinu novih Opel vozila uz 0.00% kamate za kredit u iznosu do 10.000 EUR i rokom otplate do 36 meseci namenjena fizičkim licima, putem koga brže i lakše može da se dođe do novog Opela, potpuno komforno, bez odlaska u banku.

PR saopštenje – Opel Srbija

Pogledajte još i: