Specijalna prodajna akcija – Honda Accord

Honda Srbija od 19.02. počinje sa specijalnom prodajnom akcijom, tokom koje će kupcima Honde Accord sa lagera biti omogućeni popusti u iznosu od 3.000 EUR do 3.500 EUR, u zavisnosti od paketa opreme.

Tokom ove akcije model Accord 2.0 Elegance sa bogatom standardnom opremom (dvozonska automatska klima, Bluetooth HFT, alarm, priključak za iPod, tempomat, 8 air bagova, VSA) može se kupiti po ceni od 23.900 EUR, dok je cena modela Accord 2.0 Executive sa automatskim menjačem i najvišim paketom opreme 28.900 EUR. 

Honda Srbija je obezbedila i atraktivne uslove finansiranja uz subvencionisani lizing i kamatnu stopu od 5.99%.

Honda Accord ponudiće Vam sportski stil, uglađenost i jedinstvene sigurnosne sisteme sa odličnim dinamičkim sposobnostima. Kao model koji je dobitnik maksimalnih pet zvezdica na EuroNCAP testu bezbednosti automobila i prestižne nagrade za dizajn Red dot, sinonim je za udobnost, pouzdanost i „pametnu“ kupovinu.

Još uvek je u toku i akcija odbrojavanja poslednjih CR-V modela treće generacije sa lagera. Popusti na popularni Honda SUV model kreću se i do 6.300 EUR u zavisnosti od paketa opreme. Svi kupci na poklon dobijaju i metalik boju u vrednosti od 600 EUR.

PR Delta Automoto

Pogledajte još i: