Stigla Suzuki Vitara u specijalnom „izdanju“

Širokoj lepezi različitih verzija i kod nas vrlo popularnog modela Suzuki Vitara, uvoznik, prodavac i serviser, beogradski Euro Sumar, priključio je i bogato opremljenu varijantu SE – Special Edition.

Suzuki je za ovaj model blago restilizovao Elegance paket opreme, pa, uz malu razliku u ceni – uz doplatu od 210 evra - kupac dobija naslon za ruku na vozačevom sedištu, sedišta obložena sa dve vrste kože, nove detalje u unutrašnjosti (lajsnu centralne konzole, krugove oko ventilacionih otvora, ležište ručice menjača u bakarnoj boji), prednju hromiranu masku sa modela Vitara S, nove aluminijumske naplatke i led svetlosne grupe.

Suzuki Vitara se

Vitara SE, sa poznatim benzinskim motorom 1.6 i opcijama pogona 2WD i 4WD je odmah spremna za isporuku, ali je lager ovako opremljenih automobila ograničen. Cena ovakvog, kompletno „konfigurisanog“ automobila iznosi 16.650 evra (sa svim dažbinama, u dinarskoj protivvrednosti) uključujući i metalik boju, dok u SO COLOR verziji košta 17.050 evra.

Euro Sumar podseća da je Suzuki Vitara četvrte generacije, od uvođenja na tržište 2015. do danas, na 37 evropskih tržišta proglašena automobilom godine u svom segmentu, a i dalje čvrsto drži poziciju jednog od najpopularnijih modela u klasi gradskih (kompaktnih) krosovera.

PR saopštenje - Euro Sumar

Pogledajte još i: