Stojanov Auto: novi Renault Pro+ i Renault Selection centar

* Renault PRO+ predstavlja Renaultov koncept aktivnosti prodaje i servisiranja putničkih i lakih komercijalnih vozila za poslovne kupce. 
* Renault SELECTION je korisno rešenje za kupce koji žele da kupe, prodaju ili zamene proverene polovne automobile svih marki.

Auto kuća Stojanov Auto iz Novog Sada, nakon dve godine uspešne saradnje sa Renault Nissan Srbija nastavlja da razvija strategiju prodaje poslovnim kupcima u vidu novog ovlašćenog Renault Pro+ centra.

Ujedno svoje poslovanje širi i na program prodaje polovnih vozila kao prvi Renault Selection centar u Srbiji.

Renault Pro+ i Renault Selection centar

Renault Pro+ predstavlja Renaultov koncept aktivnosti prodaje i servisiranja putničkih i lakih komercijalnih vozila za poslovne kupce, onima kojima je vozilo alat za rad i zbog čega imaju visoke zahteve vezane za kvalitet usluge.

Renault Pro+ poslovnim kupcima daje potpun odgovor »po meri« na sve zahteve njihove struke:

  • produženo radno vreme servisa
  • prijem lakih komercijalnih vozila do 5 tona na servis
  • brzi servis već istog radnog dana, bez prethodnog zakazivanja
  • dijagnostika za jedan sat, bez prethodnog naručivanja
  • održavanje vozila obavljeno u toku osmočasovnog radnog vremena, bez prethodnog zakazivanja,
  • za svaku naručenu popravku urađen predračun u roku od 4 sata
  • zamenska vozila

Renault SELECTION je marka polovnih vozila koja predstavlja transparentno i pouzdano rešenje za kupce koji žele da kupe, prodaju ili zamene proverene polovne automobile svih marki uz najbolje uslove plaćanja, osiguranja, garancije i pomoći na putu.

Cilj je da se putem marke Renault SELECTION ispune svi zahtevi upravo onih kupaca koji traže pouzdano rešenje za bezbrižnu prodaju svojih automobila, sigurnu i pouzdanu kupovinu proverenog polovnog vozila bilo koje marke ili možda kupovinu novog vozila marki Renault ili Dacia.

Stojanov Auto, Renault PRO+ i Renault Selection centar, nalazi se u Novom Sadu na adresi Zrenjaninski put 12, a radno vreme centra je svakim radnom danom od 08h00 do 18h00 i subotom od 08h00 do 12h30h

PR saopštenje

Pogledajte još i: