Test primerci novog Land Rover Defendera do sada prešli 1,2 miliona kilometara

NA SVETSKI DAN LAND ROVERA, NOVI DEFENDER ULAZI U ZAVRŠNU FAZU TESTIRANJA

Na dan kada proslavljamo Svetski dan Land Rovera, 30. april, kompanija Land Rover je objavila planove za okončanje završne faze testiranja novog Land Rover Defender vozila, u saradnji sa Tusk Trust kompanijom.

Flota Land Rover Defendera dostigla je zadati cilj od pređenih 1.2 miliona kilometara u test vožnji, pre ulaska u završnu fazu testiranja.

Kako bismo bili sigurni da vozila mogu zadovoljiti i najzahtevnije avanturiste, novi Land Rover Defender je testiran na nekim od najnepristupačnijih terena za planeti. Izlagan je pustinjskim temperaturama višim od 50 stepeni Celzijusa, Artktičkim gde temperatura pada i ispod -40 C, i vožen na 10.000 stopa u Stenovitim planinama Kolorada. Do trenutka predstavljanja, novi Defender bi trebalo da završi ukupno 45000 testova, računajući dosadašnje.

Partner u obavljanju finalnih testova Land Rover Defender modela, biće Tusk Trust, a vozila će biti testirana u Keniji, gde će posebno kamuflirani Defender prevoziti teške terete, gaziti reke i prenositi zalihe preko 14.000 hektara terena koji ne opraštaju greške, u okviru Borana rezervata prirode.

PR

Pogledajte još i: