TI AMO ITALIA, FIAT 500 i Collistar na BG CAR SHOW

Dva legendarna brenda Fiat 500 i Collistar održali su čas italijanskog stila

U Beogradu, 23. marta 2016. – Poslednjeg dana na BG Car Show, kao dezert koji uvek stiže na samom kraju, na štandu FIAT u HALI 1, legendarni model FIAT 500, zajedno sa italijanskim brendom kozmetike Collistar priredii su Dolce Vita svim prisutnima.

Brend Collistar je ovom prilikom predstavio svoju najnoviju kolekciju šminke posvećene modelu FIAT 500, pod nazivom Ti Amo 500! Naime, svaka pripadnica nežnijeg pola koja se zainteresovala za model FIAT 500 imala je priliku da na licu mesta doživiitalijanski make over za volanom FIAT 500 modela. Nije slučajno da se FIAT 500 udružio sa Collistarom jer oba brenda osim Italije kao mesta njihovog porekla vezuje izuzetan kvalitet, istančan dizajn i stil. Poruka koju oba brend šalju je pozitivna, životna i zabavna. Model FIAT 500 je oduvek bio omiljen kod oba pola i  smatra se luksuznim modnim aksesoarom, dok Collistar šminka predstavlja strasnu Italijanku koja sa veoma malo dobro akcentovanih detalja ističe svoju lepotu. Oba brenda vrednuju zabavu, izuzetnost i trajnost.

Ali, da sve ne bi ostalo samo u okviru beogradskog sajma, svaka učesnica ove promotivne akcije koja je svoje utiske podelila na socijalnim mrežama i pritom obeležila i Instagram profil #FIAT500SERBIA dobila je na poklon Collistar i FIAT 500 poklone iznenađenja. Fotografija učesnice koja bude imala najviše dopadanja na socijalnim mrežama će dobiti i FIAT 500 na vikend korišćenje. Sve učesnice će saznati rezultate na Facebook profilu kompanije FCA Srbija u četvrtak, 24.marta.

A do tada sve oči su bili uprte na Novi FIAT 500. Mali detalji Novog FIAT 500 modela su ono što ga čini posebnim. Mogućnosti kombinovanja boja enterijera ali i eksterijera su samo deo njegove bogate ponude. On je predstavnik italijanskog životnog stila koji je kreiran da bi zabavio i inspirisao druge. Kao što je i sama Italija inspiracija oduvek bila za sve umetnike. Proizveden od strane Centro Stile Fiat, novi FIAT 500 ima osvežen dizajn eksterijera i enterijera, koji je karakterističan za model 500 ali još privlačniji. Sadrži više tehnologije, više verzija motora i ideja za prilagođavanje po potrebi kupca. Na ovaj način ovaj legendarni model da evoluira i dodatno unapređuje svoja svojstva koja su od njega načinila remek delo. Dostupan u dve verzije (limuzina i kabriolet), novi model 500 ima tri nivoa opreme: Pop, Popstar i Lounge.

PR saopštenje - FCA Srbija

Pogledajte još i: