Toyota C-HR na prvim fotografijama - Ženeva 2016

Mali SUV marke Toyota biće predstavljen za nekoliko dana, na međunarodnom autosalonu u Ženevi. Pred nama su prve zvanične fotografije modela C-HR. Već na osnovu prvih fotografije eksterijera, možemo zaključiti da će novi model izgledati veoma privlačno i prepoznatljivo na ulici.

Ženeva 2016 - Toyota C-HR na prvim fotografijama

Kada je Toyota predstavila koncept crossovera C-HR, nismo mogli pretpostaviti kako će izgledati serijski automobil. Finalni C-HR izgleda veoma atraktivno, jer je zadržao karakteristične linije koncepta. Ima dinamičan profil, sa masivnim C-stubom i atraktivnim svetlosnim grupama.

U zadnjem delu dominantan detalj je veliki krovni spojler i svetla u obliku bumeranga. Prednji deo prati novi dizajnerski smer Toyote, sa izduženim svetlosnim grupama usmerenim ka centralnom logou.

Toyota C-HR neće biti ni najpraktičniji ni najprostraniji mali crossover na tržištu, ali će sigurno biti jedan od stilski najinteresantnijih modela. Biće to direktni konkurent modelima kao što su Mazda CX-3. Za razliku od Mazde, novi Toyota C-HR biće dostupan sa hibridnom tehnologijom, ali za više detalja moraćemo da sačekamo autosalon u Ženevi.

Toyota C-HR za svetsko tržište proizvodiće se u fabrici Toyote u Turskoj.


Automagazin.rs

 

 

 

 

 

 

Pogledajte još i: