Toyota Srbija: Sajamski uslovi finansiranja i cene važe do 15. aprila

Zbog velikog interesovanja potencijalnih kupaca, sajamski uslovi finansiranja i sajamske cene važe do 15. aprila u mreži ovlašćenih partnera Toyote u Srbiji.

Specijalna sajamska ponuda u Toyotinoj mreži ovlašćenih prodavaca odnosi se na cene modela, uslove finansiranja i posebno pripremljene pakete opreme za pojedina vozila.

Za modele Aygo, Yaris, Auris, Corolla i Verso važi specijalna ponuda finansiranja sa 0% kamate: za Aygo se beskamatno finansira iznos do 5.000 evra, za Yaris se bez kamate sada finansira iznos do 7.000 evra, a ista je suma beskamakatnog finansiranja i za Corollu, Auris i Verso.

Yaris je u ponudi već za 11.222€ za verziju 1.0 VVT-i Stella Winter sa petora vrata, dok verzija sa motorom 1.33 Dual VVT-i i paketom opreme Stella Winter sada košta 11.822€.

I ovako bogat paket opreme Stella, u kojem su standardno klima uređaj, ekran osetljiv na dodir od 7 inča i kamera za vožnju unazad, uključuje i aluminijumske naplatke i dodatni set točkova sa zimskim pneumaticima.

Limitarana edicija Yaris BI-TONE modela dostupna je u tri metalik boje: biserno beloj, crvenoj i bronzanoj, sve boje dolaze u kombinaciji sa crnim metalik krovom i sa različitom kombinacijom unutrašnjosti u zavisnosti od izbora boje spoljašnjosti. Cena ovakvog modela koji uključuje i bogatu serijsku opremu je 13.490€.

Toyota Corolla, sa motorom 1.6 Valvematic i paketom opreme Luna sada košta 14.990€, čija bogata opreme uključuje i aluminijumske naplatke od 16”.

Auris u verziji 1.33 Terra takođe ima sniženu cenu, pa se sada nudi za 12.990€.

Najnoviji Rav4 sa tri verzije pogona, u prodaji je od januara, sa početnom cenom od 25.700€ za varijantu sa 2.0 D-4D motorom i pogonom na prednje točkove.

Toyota je pripremila i dodatne, specijalne pakete Toyota finansiranja koje kupci, uključujući i pravna lica, mogu dogovoriti u neposrednom kontaktu sa prodavcima u prodajno-servisnim centrima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Čačku.

PR saopštenje – Toyota Srbija

Pogledajte još i: