Toyota Terenci - Novogodišnja ponuda

U posebnoj ponudi Toyota Land Cruiser, Hilux, RAV4
Važi od 15.12.2016 do 30.1.2017

Land Cruiser ima globalnu reputaciju zasnovanu na 60 godina besprekornog kvaliteta, trajnosti i pouzdanosti. Konstantan i izuzetno visok nivo zadovoljstva kupaca su dokaz kvaliteta ovog izvanrednog terenca. On je istinska legenda koja predstavlja otelotvorenje najmodernije tehnologije, bezbednosti i udobnosti, bez bilo kakvih kompomisa.

U posebnoj ponudi Land Cruiser Limited Edition po ceni od 49.900 €

Novi Toyota Hilux. Od kada je predstavljen 1968. godine, ovaj legendarni pikap ostavlja trag gde god da pođe. Redizajnirana šasija i struktura karoserije garantuju izdržljivost, a u kombinaciji sa atraktivnim novim dizajnom, kabinom visokog kvaliteta i poboljšanim vučnim karakteristikama, novi Toyota Hilux je pikap bez premca. Bez obzira da li se suočava sa teškim terenima ili stresnim svakodnevnim životom, ništa ne može da stane na put novom Hiluxu.

Novi Hilux po početnoj ceni od 19.500 *bez PDV-a

Novi RAV4 unosi niz pionirskih inovacija sa opipljivim prednostima u svakodnevnom korišćenju: od napredne dinamike novog hibridnog sistema, do genijalnosti 360° panoramskog prikaza oko automobila. Novi RAV4, više razloga za istraživanje.

Novi RAV4 u verziji sa dizel motorom sa novogodišnjim popustom od 1.500 €

Za detaljne informacije o modelima obratite se najbližem Toyota partneru.

PR saopštenje

 

Pogledajte još i: