U nedelju, 17. marta, u terminu od 12 časova na Prvoj televiziji kreće nova emisija Auto Moto Show

U nedelju, 17. marta, u terminu od 12 časova na Prvoj televiziji kreće nova emisija Auto Moto Show u produkciji B&S Production, koja je već poznata po projektu ABS Show.

Ova emisija se bavi automobilizmom, auto-moto sportom, novim tehnologijama, turizmom, zabavom… Kako najavljuju iz Auto Moto Show-a, u prvoj epizodi gost će biti Dušan Borković automobilista, u rubrici Miletova posla, poznati glumac Srđan Ivanović istražuje šta je sve bitno na tehničkom pregledu za registraciju automobila, dok u okviru Explorer avanture ekipa Auto Moto Show-a bila je Vrnjačkoj Banji i na planini Goč, i to sa specijalnim gostom Igorom Lazićem, poznatijim kao Niggor.

Žensko ćoše

Ono što još možete videti u prvoj emisiji jeste i redovne aktuelnosti sa auto-moto tržišta, rubrika Žensko ćoše, gde je prvi gost pevač Nenad Knežević Knez, a nezaobilazni su i automobilski testovi. Ovoga puta gledaoci će se upoznati sa novom verzijom Toyota RAV4.

 

Bojan Nikolić, urednik emisije Auto Moto Show

-Tačno na obeležavanju jedanaestog rođendana i rada B&S Produkcije startujemo sa potpuno novim projektom auto-moto šoua koji će biti emitovan na čak dve televizije sa necionalnom fekvencijom - Prva i O2 TV. Prva epizoda zakazana je za 12 časova na Prvoj televiziji u nedelju, a što se tiče repriza naših emisija, obavestićemo geledaoce u narednom period - kaže za makinu.rs Bojan Nikolić, urednik emisije Auto Moto Showa.

On dodaje da je ovo jedan nesvakidašnji projekat koja izlazi iz klišea standardnih auto-emisija, posvećena je kako automobilskoj industriji, auto-moto sportu, tako i turizmu, i novim tehnologijama u obliku rubrika Tech lifestyle.

-Ono po čemu će gledaoci posebno prepoznati emisiju su Explorer avanture, koje organizujemo kako kod nas, tako i u inostranstvu. Svaka od ekspedicija ima po jednu ili više poznatih ličnosti kao gost. Ovom prilikom, posebno se zahvaljujem glumcu Srđanu Ivanoviću koji u našoj emisiji Mile istražuje sve što vas muči u vezi vaših automobila. U prvoj epizodi Mile saznaje za vas šta je sve bitno na tehničkom pregledu za registraciju automobila. Zahvaljujemo se kompeltnoj ekipi koja je pomogla da realizuejemo ovu emisiju, kao i svim prijateljima koji su nam izašli u susret. U narednom periodu spremamo još noviteta - objasnio je Nikolić.

 

Izvor: www.makina.rs

Pogledajte još i: