U NISSAN LF Auto Centru petak, 13. April 2018. je srećan dan

Skoro šest meseci je proteklo od poslednjeg „srećnog petka“ (13. oktobar 2017.), koji je u LF Auto Centru, ovlašćenom distributeru marke Nissan Nissana, ustanovljen kao dan za posebne prilike kroz specijalne uslove za kupovinu i servisiranje vozila renomirane japanske marke. Oni koji su propustili da prošlog „srećnog petka“ kupe novi Nissan, imaju priliku da u salonu LF Auto Centra to učine u petak 13. Aprila 2018.

Štaviše, istu šansu imaju i oni koji su bili neodlučni pa na nedavno završenom BG Car Show u Beogradu nisu odabrali neki od atraktivnih Nissanovih modela: akcijski uslovi i propratne pogodnosti tog dana u LF Auto centru će biti zaista izuzetne. Osim toga, domaćin se posebno potrudio da zainteresovanima omogući da u pretprodaji rezervišu svoj primerak modela Pulsar 1.5 dCi Limited Edition za koji postoji veliko interesovanje, a koji na naše tržište stiže u veoma ograničenoj količini sa izuzetno atraktivnom ponudom.

LF Auto Centar je za ovu priliku obezbedio da klijenti koji dođu tog dana mogu da probaju sva vozila iz game NISSAN uključujući i model Pulsar koji će moći da se rezerviše u pretprodaji.

Već po običaju, većina modela će biti spremna za isporuku odmah, a osim specijalnih cena, pripremljeni su i posebni uslovi finansiranja sa atraktivnim kamatnim stopama i minimalnim pratećim administrativnim troškovima.

Na popust od čak 20 odsto tog dana mogu računati i oni koji su već vlasnici nekog od Nissanovih vozila, a žele da nabave novi deo ili da dodatno opreme svog mezimca. Ako je, pak, potrebna servisna usluga, ne treba propustiti priliku da se tog petka ona i obavi ili da se barem zakaže termin u servisu ovog auto centra, jer će vlasnici svakako ostvariti značajnu uštedu.

Novi i poslednji petak sa datumom 13 u ovoj godini sledi tek u julu. Zbog toga u Nissan-LF Auto centru sugerišu da se sreća ipak oproba u petak 13. aprila 2018.

Izvor: NISSAN LF Auto Centar

Pogledajte još i:

Range levo
Range desno