Velika prodajna akcija Hondinih motocikala

Iako usled promenljivih vremenskih uslova nismo imali previše dragocenih momenata za uživanje u našim omiljenim dvotočkašima, sva je šansa da će sezona ove godine trajati duže, i da će vremenske prilike konačno i nama „bajkerima“ ići naruku.

Upravo iz tog razloga Honda Srbija je odlučila da pokrene veliku prodajnu akciju tokom koje će svi oni koji do sada nisu svoj vozni park obogatili novim motociklom, to imati prilike da učine, ali po izuzetno atraktivnim cenama.

Počevši od 11. avgusta pa sve do kraja aktuelne moto sezone, brojni Hondini modeli, uključujući i najatraktivnije naći će se na popustu i do 960 EUR!

Ako bismo krenuli od motocikala za najmlađe vozače, sigurno će ih obradovati činjenica da se skuter Vision sada može kupiti po ceni od 2.090 EUR, dok je izuzetno atraktivan motocikl CBR 125R sada moguće kupiti za 3.290 EUR.

Nešto iskusniji vozači mogu uživati u jednom od najprodavanijih motocikala iz Hondine game NC 750X modelu za 6.490 EUR, dok se predstavnici porodice 500, CB 500X i CB 500F sada prodaju sa 350, odnosno 410 EUR popusta.

Ljubitelje gradske vožnje će interesovati informacija da se najprodavaniji skuter u Evropi, restilizovani PCX, sada prodaje po ceni od 2.590EUR dok će INTEGRA koštati koštati 8.190EUR.

Nismo zaboravili ni na one najekstremnije. Najpoznatiji Hondin motockil CBR 1000RR Fireblade u ograničenoj SP ediciji košta 16.990EUR, dok sa druge strane CROSSTOURER opremljen DCT menjačem sa duplim kvačilom i kontrolom proklizavanja košta 14.490EUR .

Cenovnik možete preuzeti na OVOM linku.

PR Honda Srbija

Pogledajte još i: