Velika zimska servisna akcija za Citroen vozila

Vitro Group INC, zvanični uvoznik i distributer Citroën vozila za Srbiju i Crnu Goru, započinje veliku zimsku servisnu akciju u svom servisu u Radničkoj 22, prekoputa Ade. Ukoliko svog Citroën-a održavate originalnim rezervnim delovima, pravo je vreme da ga pripremite za nastupajuće zimske uslove za vožnju.

U kompaniji su odlučili da daju svoj doprinos podizanju opšte bezbednosti na putevima potpuno besplatnim pregledima u koje spadaju:

-           Besplatna kontrola kočionog sistema

-           Besplatna kontrola pneumatika

-           Besplatna provera akumulatora

-           Besplatna kontrola rashladne tečnosti motora, tečnosti za pranje vetrobrana i brisača

            Akcija obuhvata i sve neophodne radove kako bi pripremili vozilo za zimske uslove vožnje. Za vreme trajanja akcije obezbedjene su specijalne cene i popust od 15% koji se odnosi se na:

-           Prodaju i ugradnju zimskih pneumatika

-           Redovan servis vozila

-           Servis kočionog sistema

-           Čišćenje sistema za ubrizgavanje

Pored besplatnih pregleda i popusta na zimsko spremanje vozila, vlasnike Citroën-a u zvaničnom servisu očekuje još jedno prijatno iznenadjenje. Za sve radove na vozilu i sve delove koji se ugradjuju važi dodatni akcijski popust od 10%, čime Vitro Group Inc nastavlja sa odličnom praksom za vreme trajanja servisnih akcija.

Velika zimska akcija pripremanja vozila za otežane uslove vožnje traje do 01. decembra 2013. godine, a svoj dolazak možete zakazati na brojeve telefona 011/35-38-583 i 35-38-589. Akcija važi za sva Citroën vozila.

VITRO GROUP Marketing


Pogledajte još i: