Vesnić Dunlop prezentacija

Kompanija Goodyear Dunlop Sava Tires je u četvrtak 24.4. na poligonima Nacionalne vozačke akademije NAVAK bila je domaćin za preko 100 svojih distributera i servisera iz cele Srbije. Na pet posebno osmišljenih punktova svi prisutni imali su priliku da se uz druženje bolje upoznaju sa novim proizvodima giganta u proizvodnji pneumatika. Pozicija gde je adrenalin najviše "radio" zasigurno je mesto na kome je Milovan Mikica Vesnić obavljao svoj deo zadatka u ulozi domaćina. Cilj je bio da sve one čiji je zadatak da krajnjeg korisnika upoznaju sa kvalitetom i performansama Dunlop pneumatika u demonstrativnim vožnjama sa moćnim BMW-om M6 još jedanput uveri koliko je to zapravo istina.

"Superautomobil kao što je BMW M6 poslednje generacije zahteva samo najbolje. Da bi svih 560ks preneli na podlogu u kišnim uslovima kao što su danas automobil smo "obuli" u Dunlop Sport Maxx GT pneumatike koji su svoj deo posla obavili vrhunski. Svi oni koji su se danas vozili mogli su da se iz prve ruke uvere u kvalitet Dunlop proizvoda. Iz ličnog iskustva iz prodaje dobro znam da kada se kupac jednom odluči za Dunlop ostaje mu veran stalno. Dunlop naravno konstantno vrši unapređenje svojih pneumatika tako da krajnji korisnici, a posebno oni koji imaju automobile vrhunskih performansi, bez sumnje u ovom brendu vide najbolji odnos cene i kvaliteta." –poručio je Vesnić sa NAVAK-a dok se gužva ispred žutog Dunlop šatora nije smanjivala celim tokom trajanja manifestacije. Buran aplauz kojim je na kraju Vesnić dočekan u svečanoj sali dovoljan je dokaz koliko su gosti bili oduševljeni događajem ali i uživanjem u vožnji koje im je pružio Vesnić.

"Izašli smo iz zimske sezone pa bih želeo da poručim svim vozačima da svoje automobile opreme letnjim pneumaticima i to iz više razloga. Razlika u gazećem sloju kod letnjih guma prilagođena je suvoj podlozi ali i mnogo bolje odvodi vodu i poboljšava upravljivost i sigurnost u kišnim uslovima. Zimske gume sa druge strane, uz manjak performansi, isuviše su mekane pa će se na velikim temperaturama prosto "odmotavati" i brzo ćete ostati bez njih a za sledeću zimu će biti neupotrebljive. Daleko je isplatljivije da posedujete dva seta guma, zimski i letnji, pa ste "mirni" i bezbedni više godina. Svi smo svesni besparice ali ne treba škrtariti kada su pneumatici u pitanju. Oni su jedini kontakt automobila sa podlogom i u bezbednosnom smislu znače sve. Koliko je to bitno znam najbolje iz dugogodišnjeg iskustva sa automobilskih takmičenja." – poručio je svima Vesnić na kraju.

Goodyear Dunlop Sava Tires i centar NAVAK za jesen najavljuju novo druženje i predstavljanje zimskog programa kompanije a zajedno sa ASK Sport Auto Vesnić se zahvaljuju jednom od najvećih servisa i prodavaca BMW automobila u Srbiji, BMW Kum – BavariaMotors, koji je gostima prezentacije omogućio da se bolje upoznaju sa fenomenalnim modelom M6.

ASK Vesnić Auto logistic / marketing & PR

Pogledajte još i: